Ο Ραντζέλο Γιάνγκα συνεχίζει στον Απόλλωνα, με τον επιθετικό των γαλάζιων της Λεμεσού να παραχωρεί δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ραντζέλο Γιάνγκα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Ολλανδός επιθετικός εντάχθηκε στον Απόλλωνα τον Ιούλιο του 2021 υπό τη μορφή δανεισμού από την Αστάνα και πραγματοποίησε το επίσημό του ντεμπούτο με τα κυανόλευκα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζίλινα στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Το πρώτο του τέρμα με την ομάδα μας το πέτυχε με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να κατακτά το πρωτάθλημα και τον ποδοσφαιριστή να έχει απολογισμό 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ".

Ο Ραντζέλο Γιάνγκα μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο.

  • Συνεχίζεις στον Απόλλωνα Ραντζέλο, πλέον ως ελεύθερος από την Αστάνα. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την υπογραφή της ανανέωσης της συνεργασίας σου με τον Απόλλωνα;

Ήθελα πάρα πολύ να μείνω εδώ και γι’ αυτό είμαι εξαιρετικά χαρούμενος μετά από αυτή την εξέλιξη. Είχαμε πολύ καλή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα αλλά αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για τους αντιπάλους μας καθώς θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή!

Αισθάνομαι ότι από τη μια έχουμε το πλεονέκτημα αφού θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά ως πρωταθλητές, είμαστε πιο έμπειροι σε σχέση με πέρσι και το δέσιμο της ομάδας θα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτό θα είναι το προτέρημά μας! Από την άλλη ωστόσο είμαι σίγουρος ότι όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας «σκοτώσουν».

  • Στη νέα σεζόν θα έχουμε και σίγουρα ευρωπαϊκούς αγώνες σε συνδυασμό με αυτούς του πρωταθλήματος. Πόσο θα επηρεάσει την προσπάθεια για το back to back πιστεύεις;

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αλλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από μόνα τους αποτελούν τεράστιο κίνητρο για κάθε ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα αλλά και για εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε ένα δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το Europa Conference League. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία!

  • Ούτως ή αλλιώς η επόμενη σεζόν θα είναι ιστορική για τον Απόλλωνα με την μετακίνηση στο νέο γήπεδο.

Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε αυτό το γήπεδο! Το βλέπαμε μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει και πλέον είναι ολόκληρο κτίριο! Επιβλητικό για κάθε αντίπαλο. Πιστεύω ότι με την στήριξη των οπαδών μας θα είναι πραγματικό φρούριο και πανίσχυρη έδρα.

Η παρουσία των οπαδών στα τελευταία παιχνίδια πέρσι ήταν συγκλονιστική και πιστεύω ότι στο νέο γήπεδο θα είναι ακόμη πιο δυναμική! Θέλουμε να συνεχίσουμε από το σημείο που μείναμε πέρσι. Και ως ομάδα αλλά και ως υποστήριξη των οπαδών. Έχω καλό προαίσθημα ότι μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για τον σύλλογο, όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε πρόκριση στους ομίλους του Champions League, είτε ως κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νέα χρονιά.

  • Ποια στιγμή παρέμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό σου στην σεζόν που ολοκληρώθηκε;

Σίγουρα το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, το γκολ που πέτυχα και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν! Αξέχαστες είναι και οι στιγμές αμέσως μετά τη νίκη με τον Άρη, όταν αναδειχθήκαμε κι επίσημα πρωταθλητές! Το πάρτι που συνεχίστηκε για πολλές μέρες σε όλη την πόλη, η φιέστα μετά την ΑΕΚ, ο Ίσρα κι άλλες πολλές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μου.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι μοναδικό που λίγοι μπορούν να πετύχουν. Ουσιαστικά μόνο μια ομάδα κάθε σεζόν και φέτος ήμασταν εμείς! Θέλουμε να το ξαναζήσουμε.

  • Τέλος, τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Ραντζέλο στην επόμενη σεζόν;

Πάνω απ’ όλα κι όλους είναι η ομάδα. Θα δώσω ενέργεια, θα βοηθήσω τον Απόλλωνα είτε σκοράροντας είτε δημιουργώντας γκολ για να παίρνουμε νίκες. Θα τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για το παιχνίδι Απόλλων - Πάφος -ThemaSports
16/04 @ 11:50

Απόλλων: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για το παιχνίδι Απόλλων - Πάφος

Σημαντική ανακοίνωση ενόψει Πάφου από τον Απόλλωνα

Απόλλων: Πλησιάζει το sold out και γίνεται καμίνι-ThemaSports
16/04 @ 09:45

Απόλλων: Πλησιάζει το sold out και γίνεται καμίνι

Η προπώληση του Απόλλωνα πάει από το καλό στο καλύτερο

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Στιγμές από τις βραβεύσεις στο gala (BINTEO)-ThemaSports
15/04 @ 17:33

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Στιγμές από τις βραβεύσεις στο gala (BINTEO)

Στιγμές από το γκαλά για τα 70χρονα ανάρτησε ο Απόλλωνας....

Η ενημέρωση του Απόλλωνα για τους τραυματίες Βαλμπουενά, Ντανίλο και Κοστάκε ενόψει Πάφου-ThemaSports
15/04 @ 15:30

Η ενημέρωση του Απόλλωνα για τους τραυματίες Βαλμπουενά, Ντανίλο και Κοστάκε ενόψει Πάφου

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας και τα ΜΜΕ, για την κατάσταση των παικτών που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και αν θα προλάβουν τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (17/04) με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ