Να βάλει τις βάσεις από σήμερα (Πιθανή εντεκάδα)
Η Πάφος θέλει από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα να βάλει βάσεις πρόκρισης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Βουλγαρία επέστρεψαν στις προπονήσεις επί κυπριακού εδάφους και το βράδυ της Τρίτης (12/07, 19:00, ΓΣΠ) θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.
Το ματς κόντρα στους Λαρνακείς είναι μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Μπότεφ στις 20 Ιουλίου για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Μπροστά στον κόσμο τους οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας καλούνται να δείξουν... δείγμα από τα προσεχώς.
Η ευρωπαϊκή πορεία στην φετινή σεζόν έχει μεγάλη σημασία για τον ΑΠΟΕΛ και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο και αφορά, πέραν του αγωνιστικού σκέλου και των οικονομικών αναγκών, την θέση της ομάδας στους ισχυρούς των κληρώσεων για την επόμενη χρονιά.