Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για την προετοιμασία: «Μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουν οι παίκτες και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Θεωρώ είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι οι ιδανικές συνθήκες. Στην Κύπρο δεν είναι εύκολο να κάνεις προετοιμασία. Οι συνθήκες είναι καλές στη Ρίγα και θα είναι ακόμη καλύτερες στην Αυστρία. Υπάρχει ένα φιλικό στις 14/7 στην Λετονία. Στις 19/7 επιστρέφουμε στην Κύπρο και στις 22/7 αναχωρούμε για Βιέννη όπου θα γίνει δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δώσουμε τρία φιλικά. Στις 25/7 με την Ουντινέζε, στις 28/7 με την Έμπολι και στις 3/8 με την Αλ Γουάντα».

Για τον Μπεργκ: «Είναι ένας σοβαρός προπονητής. Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε το έργο που επιτέλεσε. Θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας. Όλα δένουν για να έχουμε μια καλή προετοιμασία και να ριχτούμε στη μάχη της φετινής χρονιάς».

Για τον Βαλακάρι: «Το έχουμε πει επανειλημμένως. Δε θα σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν που θέλει να πάει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Όνι ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Βρίσκεται από χθες στην προετοιμασία. Είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σε μια μεταγραφή πρέπει να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένες. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του. Εστιάζουμε στο ότι είναι ένας επαγγελματίας με τα όλα του και θα μπει κανονικά στην προετοιμασία. Δεν μας ικανοποιούν οι προτάσεις των Στουρμ Γκρας και Ίντερ Μαϊάμι που έχουμε μέχρι τώρα. Οι απαιτήσεις μας είναι λίγο περισσότερο από το 1.5 εκ. ευρώ. Θεωρούμε ότι η αξία του είναι τέτοια και η ηλικία του τέτοια. Βρίσκεται στη Ρίγα και προπονείται με την ομάδα. Θεωρώ ότι θα έχουμε κι άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες. Ο παίκτης είναι μέλος της ομάδας αλλά αν αποχωρήσει έχουμε σκέψεις για πλάνο Β. Υπάρχουν ονόματα στη λίστα του προπονητή και του σκάουτερ».

Για τον Μαρσίνιο: «Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Γνωρίζαμε τα προβλήματα αυτή της μεταγραφής. Θα δώσουμε κάποιον έξτρα χρόνο. Από εκεί και πέρα υπάρχει και εκεί πλάνο Β. Αν δεν έχουμε διαβεβαιώσεις γραπτές ότι θα είναι μαζί μας θα προχωρήσουμε ανάλογα. Θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι μαζί μας. Αν δεν είναι τώρα θα προσπαθήσουμε να έρθει τον Ιανουάριο. Έχει παίξει στο ψηλότερο επίπεδο. Είναι ευκαιρία να τον φέρουμε στην Κύπρο. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για το πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα: «Τουλάχιστον πέντε. Στο δεύτερο στάδιο θα είμαστε κατά 90% πλήρεις. Λέμε στον κόσμο να κάνει υπομονή. Ο προπονητής με το τμήμα σκάουτινγκ κάνουν τις καλύτερες επιλογές. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Γίνονται συζητήσεις με πιθανούς στόχους».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Έχει πάρει μια πρωτοβουλία ο Χαράλαμπος ο Πάζαρος να βρεθεί μια λύση για το γήπεδο. Θεωρούμε ότι μπορούν να βρεθούν λύσει είτε με εργασίες που θα γίνονται ταυτόχρονα είτε με άλλες λύσεις που θα τις συζητήσουμε με τον ΚΟΑ. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα μας βρει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Θα είναι πολύ λυπηρό να αγωνιζόμαστε εκτός της επαρχίας Πάφου. Θα είναι καταστροφικό».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»-ThemaSports
22/04 @ 11:09

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αυτήν την Πάφο θέλουν όλοι-ThemaSports
22/04 @ 11:00

Αυτήν την Πάφο θέλουν όλοι

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε η Πάφος κόντρα στην Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ