Φέτος έχει την εμπειρία και... θέλει να είναι ΕΤΟΙΜΗ από το πρώτο ματς κόντρα στη Μακάμπι
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πήγε στην Αμερική, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 που διεξήχθη στη Μάλαγα.
Η Ισπανία, παρά το γεγονός πως είχε την ώθηση του κόσμου δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου μέρους (38-33) και να πάρει τη νίκη.
Οι Αμερικανοί με εντυπωσιακό comeback στην τρίτη περίοδο και επί μέρους 29-13 έφεραν στα μέτρα τους το παιχνίδι και πήραν το χρυσό μετάλλιο, με τους Ισπανούς να μένουν στη δεύτερη θέση.
Ο Κούπερ Φλαγκ πραγματοποίησε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση, με 10 πόντους και 17 ριμπάουντ, με τον Τζέρεμι Φίαρς τζούνιορ να μετράει 17 πόντους και 6 ασίστ, ενώ 13 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Ρόναλντ Χόλαντ.
Από πλευράς Ισπανίας, ο Αντάι Μάρα μέτρησε 16 πόντους, όσους και ο Χούγκο Γκονζάλεθ, αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα τους.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.
Πηγή: sdna.gr