Το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για πιθανή επιστροφή των οργανωμένων φιλάθλων στα γήπεδα: «Σεβόμαστε την απόφασή τους και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ευπρόσδεκοτοι. Πολύ θα το θέλαμε, να ακούσουμε τον παλμό τους στο νότιο πέταλο. Θα ήταν μία πολύ θετική εξέλιξη αν βρισκόταν ο τρόπος να επιστρέψουν», είπε για το συγκεκριμένο θέμα.

Για το αν πιέζει ο χρόνος για τις επόμενες μεταγραφές: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμα. Το ιδανικό για μία ομάδα είναι να έχει τους νέους παίκτες μαζί της στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι γνωστό ότι έχουμε 5 θέσεις κενές, που θα καλυφτούν όλες. Δεν αγνοούμε και τον κατάλογο Β’. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και με ποδοσφαιριστές καταλόγυο Β’».

Για τις περιπτώσεις Εσκοβάλ-Πόποβιτς: «Δεν θα αναφερθώ σε ξεχωριστές περιπτώσεις. Όλοι οι παίκτες πο διατηρούν συμβόλαιο, θα είναι στην πρώτη προπόνηση. Μέχρι τις 31 Αυγούστου πολλά μπορούν να συμβούν και με μεταγραφές και με αποχωρήσεις. Στο παρών στάδιο, όλοι που έχουν συμβόλαιο θα είναι στην προετοιμασία».

Για την περίπτωση Ουάρντα: «Ήταν μία περίπτωση διαφορετική που απασχόλησε τη δημόσια σφαίρα. Δεν θα τον μείωσουμε. Έπρεπε να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις. Η δήλωση του προέδρου της εταιρείας σε συνέντευξή του αλλά και του Νεόφυτου Λάρκου δείχνουν την πρόθεση που είχαμε. Έπρεπε να διευκρινίσουμε τα δεδομένα, γιατί η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία μας, δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί. Ασφαλώς και του είχε γίνει πρόταση. Απ’ τη στιγμή που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ