Ταιριάζουν στα θέλω της Κυρίας οι Λέβι και Δέλλας - Η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της Ανόρθωσης
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου και τοποθετήθηκε για το θέμα προπονητή και όχι μόνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Βερόν, πέθανε την Τρίτη (27/05) το απόγευμα μετά από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 81 ετών, και οι «πράσινοι» έστειλαν το συλλυπητήριο μήνυμά τους.
«Αντίο στον Χουάν Ραμόν Βερόν, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Hasta siempre, La Bruja», αναφέρουν αναλυτικά οι «πράσινοι».
Σε 57 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στο διάστημα 1972-1974, ο Βερόν σημείωσε 22 γκολ, χαρίζοντας πολλές μαγικές στιγμές κόσμο του «τριφυλλιού», μαζί με τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη. Μάλιστα, το σύνθημα «ο Βερόν, ο Βερόν, είναι πράγμα φοβερόν» έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα.
Αντίο στον Χουάν Ραμόν Βερόν, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Hasta siempre, La Bruja.#PAOFC #Panathinaikos pic.twitter.com/GMVY1gstln
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 27, 2025