Γράφοντας… «μια φορά Άρης, για πάντα Άρης», ο Μπρούνο Γκάμα αποχαιρέτησε τον Άρη καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν ήταν στο πλάνο των «κίτρινων» για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι τίτλοι τέλους μιας συνεργασίας η οποία βασίστηκε στην εκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό. Γιατί ο Μπρούνο Γκάμα συμπεριλαμβάνεται στους σπουδαιότερους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική προσφορά του αλλά με την προσωπικότητα και το ήθος του.

Ο Πορτογάλος ήδη συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας και με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δεν έκρυψε την αγάπη του για τους «κίτρινους». «Μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη ήρθε η ώρα για να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα για τις στιγμές που πέρασα στο κλαμπ, σε αυτή τη φανταστική πόλη και σε αυτή τη φανταστική χώρα που όλα αυτά τα χρόνια έγινε η οικογένεια μου και με έκανε να αισθανθώ οικεία από την πρώτη στιγμή. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλο το σταφ που δούλεψα μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς οπαδούς του Άρη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνατε πάντα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά. Καλή επιτυχία στο μέλλον, μία φορά Άρης, για πάντα Άρης!».

 
Πηγή: www.gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»-ThemaSports
20/04 @ 12:06

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»

Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ φέρεται πως βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

Το post του Ολυμπιακού για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις: "Μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία"-ThemaSports
20/04 @ 11:20

Το post του Ολυμπιακού για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις: "Μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία"

Ο Ολυμπιακός με post στα social έστειλε το δικό του μήνυμα για τις μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις σε Conference League και Youth League.

ΠΑΟΚ: Η υπερήφανη ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τα 98α γενέθλια του Δικεφάλου (Φωτογραφία)-ThemaSports
20/04 @ 10:50

ΠΑΟΚ: Η υπερήφανη ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τα 98α γενέθλια του Δικεφάλου (Φωτογραφία)

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε το Σάββατο (20/04) 98 χρόνια ζωής και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θέλησε να το γιορτάσει με ανάρτησή της στο Twitter όπου αντιστοίχησε τα τέσσερα γράμματα της ομάδας με τις λέξεις περηφάνια, αντίσταση, όνειρο και κατακτήσεις.

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!-ThemaSports
19/04 @ 20:15

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!

Όλα δείχνουν καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή. Πότε θα γίνουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και η 9η αγωνιστική. Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας-ThemaSports
19/04 @ 19:46

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ