Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Τσέλσι έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ για το συμβόλαιό του στους μπλε, όπως αναφέρει το Athletic σε δημοσίευμά του, δίχως να γίνονται γνωστοί όμως οι όροι της συμφωνίας.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσουν τα χέρια και με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν μεγάλες οικονομικές διαφορές και επικρατεί αισιοδοξία ότι η μετακίνησή του θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.
🚨 Raheem Sterling has agreed personal terms with Chelsea ahead of his proposed transfer from Manchester City. Sources expect confirmation imminently on fee #CFC will pay #MCFC for attacker. 27yo England int’l prime target for Thomas Tuchel @TheAthleticUK https://t.co/2dgmeVzBO2
— David Ornstein (@David_Ornstein) July 6, 2022
Ο Στέρλινγκ αγωνίζεται στη Σίτι από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ έναντι 64 εκατομμυριών ευρώ. Με τους πόλιτες έπαιξε συνολικά 320 φορές σε όλες τις διοργανώσιες, έχοντας απολογισμό 109 γκολ και 77 ασίστ.
sport24.gr