Πώς κατέληξαν σε συμφωνία Ιωνικός και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρά τις κρούσεις από ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ιωνικός και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα πορευτούν μαζί για άλλη μία διετία. Από τις 10 Μαρτίου είχαμε ενημερώσει όχι μόνο για τη δεδομένη πρόθεση του κλαμπ για επέκταση της συνεργασίας, αλλά και τις αυξημένες πιθανότητες που υπήρχαν για deal.

Περίπου έναν μήνα μετά αποκαλύπταμε πως τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Κάνιας θα παραμείνουν, όπως και έγινε. Οι δύο περιπτώσεις είχαν αρκετά κοινά, αλλά και κάποιες διαφορές.

Ο Ουκρανός από την πρώτη στιγμή έλεγε πως «μιλήστε με τους άλλους πρώτα, εμείς θα τα βρούμε». Στο τέλος τήρησε τον λόγο του. Άλλοι δεν το έκαναν. Στη Νίκαια φέτος είδαν παίκτες να λένε πως θα μείνουν και να κλείνουν αλλού, με αποκορύφωμα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που είχε ζητήσει και προκαταβολή πριν πάρει μεταγραφή.

Αντιθέτως, ο Τσιγκρίνσκι αυτό που είπε, το έκανε. Παρά τις προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του. Ενδεχομένως να μην περίμενε ούτε ο ίδιος ότι κάποια στιγμή θα του χτυπήσει την πόρτα η ΑΕΚ. Όχι για να πάρει πόστο, όπως αρχικά ακουγόταν, αλλά για να είναι στο ρόστερ.

Έγινε και ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς και ήταν κολακευτικό όλο αυτό για εκείνον, αλλά έως εκεί. Ο Ιωνικός μπορεί να του προσφέρει κάτι που η ΑΕΚ ήταν αδύνατο να κάνει. Αυτό είναι το να έχει ενεργό ρόλο, να παίζει κάθε βδομάδα. Ο «Τσίγκρι» ήταν εξαιρετικός την περσινή σεζόν, δεν έβγαλε τραυματισμούς, έδειξε πως μπορεί να πάρει σερί ματς και φιλοδοξεί να συνεχίσει έτσι.

Για την Ανόρθωση, τα πράγματα ήταν εξ αρχής απλά. Ο παίκτης πήγε για άλλον λόγο στην Κύπρο εκείνη την περίοδο. Από την «Κυρία» τον προσέγγισαν. Του έκαναν μία πρόταση και όλο το θέμα έμεινε εκεί. Το Sportime.gr, άλλωστε, είχε αποκαλύψει πως Κύπρος δεν παίζει, αφού ο παίκτης είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Ιωνικού πριν καν πάει στο ραντεβού για να μην ανησυχούν.

Έτσι κράτησε ο Ιωνικός τον Τσιγκρίνσκι
Από εκεί και πέρα, νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ουκρανός. Έχουν μπει και κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο και η χρονική διάρκεια σχετίζεται και με τα ματς που θα αγωνιστεί. Ο 35χρονος στόπερ εξ αρχής ήθελε να μείνει στην Αθήνα και γι’ αυτό δεν εξέταζε άλλες προτάσεις που θα τον ανάγκαζαν να μετακομίσει.

Είναι έτσι σαν άνθρωπος ο Τσιγκρίνσκι, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα και γι’ αυτό όταν πέρυσι προέκυψε ο Ιωνικός, πήγε. Στα χέρια του είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις, αλλά δεν ψηνόταν.

Επίσης, στη Νίκαια είναι σημαντικός. Δεν παίζει μόνο, αποτελεί μία φιγούρα στα αποδυτήρια που όλοι ακούν και σέβονται. Το κλαμπ τον αγκάλιασε και του στάθηκε σε ό,τι πέρασε με τον πόλεμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το τι έλεγε στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα ο Γιάννης Τσιριγώτης δείχνοντας πως άπαντες ήταν στο πλευρό του.

Πηγή: sportime.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ