Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Βάσος Ηλιάδης, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Αρχικά για την κλήρωση: «Όλοι θα αγωνιστούν με όλους σε δύο γύρους. Εκείνο που πρόσεξα είναι πως πάλι αρχίζουμε με την Πάφος FC και με την Ομόνοια στην προτελευταία ή τελευταία αγωνιστική. Τα τελευταία χρόνια ήταν τελευταία αγωνιστική, φέτος προτελευταία. Δεν μπορώ και δεν θα σχολιάσω αν είναι ευνοϊκό ή όχι…».

«Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία και αθλητοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από το πείραμα με τις 12 ομάδες, ελπίζω να είναι το ίδιο ή ακόμη και πιο ενδιαφέρον από αυτό που είχαμε, διότι σε θέμα ανταγωνισμού το ενδιαφέρον κράτησε έως το τέλος. Οι μικροί έχουν μεγαλώσει και πλέον δεν τίθεται θέμα σε διαφορά ποιότητας», πρόσθεσε και συνέχισε σχετικά με τις αποστάσεις που έχουν μικρύνει:

«Μετρά περισσότερο η δύναμη, οι αθλητές είναι πιο γυμνασμένοι πλέον και μειώθηκε η διαφορά μεταξύ μεγάλων και μικρών, συν ότι μπήκαν επενδυτές στο χώρο του ποδοσφαίρου και σε κάποιες μικρές ομάδες. Καρμιώτισσα και Ακρίτας προσπαθούν να κάνουν ό,τι και η Πάφος κι ο Άρης».

Αν είναι μεγάλο στοίχημα η φετινή σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ότι και πέρσι ήταν μεγάλο το στοίχημα διότι προερχόταν από την πιο άσχημη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία του. Και φέτος θα είναι μεγάλο το στοίχημα. Κάποια στιγμή μπορούσε και για πρωτάθλημα και κύπελλο στη σεζόν που πέρασε και υπήρχε αίσθηση ότι έστω έναν τίτλο θα τον πάρει. Θα είναι μια σεζόν στην οποία ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επανέλθει σε μία κατάκτηση τίτλου, κυπέλλου ή πρωταθλήματος. Ο κόσμος επέστρεψε και ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να τον κρατήσει κοντά του».

Αν αποτελεί στοίχημα και για τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Στα δύσκολα τα βγάζει πέρα ο Πρόδρομος Πετρίδης. Υπάρχουν οι οικονομικές δυσκολίες, ασφαλώς το γνωρίζω. Έχουν ειπωθεί πολλές φορές και γίνεται περισσότερος ντόρος για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν ξέρω γιατί και αν είναι επειδή έχει τους περισσότερους τίτλους. Ο κ. Πετρίδης έχει ένα στοίχημα μπροστά του να επαναφέρει τους τίτλους τον ΑΠΟΕΛ και να κάνει σωστή διαχείριση στα οικονομικά. Ελπίζω πως δεν έχει ξεχάσει πως κερδίζονται τα στοιχήματα (σ.σ. γέλια».

Αν επηρέασε η απόδοση του Νικόλα Νεοκλέους στον αποκλεισμό από το Κύπελλο τον περασμένο Απρίλιο: «Μεμονωμένα αν πάρουμε το παιχνίδι, ναι, έχει επηρεάσει. Άλλο το ένδεκα εναντίον ένδεκα κι άλλο να παίζεις με δέκα, εννέα, οκτώ, εφτά παίκτες. Είναι διαφορετικοί θεσμοί δεν θα τα ρίξω όλα στον κύριο Νεοκλέους. Δεν νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε πολύ με ένα παιχνίδι που παίχθηκε πριν από μήνες. Εγώ πάντα της άποψης ότι εκεί που τερματίζεις, εκεί σου αξίζει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για την Μπότεφ Πλόβντιφ: «Δεν ήταν εύκολη κλήρωση κατά την προσωπική μου άποψη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή με τον πρόεδρο κάνουν όλες τις απαιτητές επαφές για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Πρέπει να γίνουν σύντομα όλες οι σωστές κινήσεις. Δεν θα είναι εύκολο να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Σαμπάλα: «Έπρεπε να ενημερώσει την ομάδα ο Σαμπάλα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ της ρήτρας. Δεν ξέρω αν θα καλυφθεί με νέο αριστερό μπακ τώρα ή αν θα πορευθεί με τον Γουίλερ στα ευρωπαϊκά ο ΑΠΟΕΛ κι αν προλαβαίνει κιόλας να βρει κάποιον να είναι έτοιμος». 

Για το οικονομικό: «Πολύ σημαντικό ρόλο για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και αν προκριθεί στους ομίλους θα έρθουν οικονομικές ανάσες. δεν είναι εύκολο. Είναι τρεις γύροι και δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό λάθος. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όπως για τις ομάδες που αρχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛίστες ενόψει Άρη: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»  -ThemaSports
19/04 @ 15:06

ΑΠΟΕΛίστες ενόψει Άρη: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη.

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ