Ο Γιόργκι Κβιλιτάια βρίσκεται στην Κύπρο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήταν γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο Γεωργιανός διεθνής σέντερ φορ, θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.
Ήξεραν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, ότι ο «Κβίλι» θα ήταν εκτός στους αγώνες της Β’ προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Ληγκ, το πιθανότερο είναι να μην είναι έτοιμος ούτε για παρακάτω, αν οι γαλαζοκίτρινοι περάσουν το εμπόδιο της Μπότεβ Πλόβντιβ.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Άντον Μάγκλιτσα, κατά πόσον θα προλάβει τους αγώνες με τους Βούλγαρους.
Με αυτά τα δεδομένα, ο διεθνής Κύπριος Μάριος Ηλία, αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης στην πρώτη αναμέτρηση με τους Βούλγαρους σε δυο εβδομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:22
Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για τα δύο νεαρά παιδιά που έκαναν επίσημο ντεμπούτο χθες με την ομάδα
12/05 @ 21:34
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.
12/05 @ 17:43
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, για το αποψινό (19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ:
12/05 @ 15:24
Στο καθιερωμένο match programme των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ο Ευαγόρας Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις.
12/05 @ 11:05
Ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει την νίκη κόντρα στην Πάφο για την ιστορία και τον κόσμο του
12/05 @ 10:15
Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ και μέλος της ομάδας των 8 Γιώργος Γεωργίου απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ
BEST OF THEMASPORTS