Συνεργασία με... υπογραφή Ζοσέ Μπότο για τον ΠΑΟΚ που προσθέτει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο για το τμήμα Scouting του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την πλατφόρμα scouting που αναπτύχθηκε από την Driblab και περιλαμβάνει περισσότερους από 200.00 παίκτες από 180 διαφορετικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος scouting του Δικεφάλου σε όλο τον κόσμο, απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

 

Πρόκειται για μία υπηρεσία που γνωρίζει καλά ο Ζοσέ Μπότο δεδομένη της συνεργασίας που είχε και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία θήτευσε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

 
 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Driblab, εταιρεία η οποία διαθέτει μία τεράστια βάση στατιστικών και βίντεο από όλο τον κόσμο με ποδοσφαιριστές. Η συνεργασία με την ισπανική εταιρεία θα αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο για το τμήμα Scouting του Δικεφάλου.

Είναι κοινή πρακτική των ομάδων να απευθύνονται σε εταιρείες για να ενισχύσουν το δίκτυό τους σε όλο τον κόσμο και παράλληλα να καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικές σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές, με τους Scouters να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα από κάθε παίκτη.

 
 

Ο Ζοζέ Μπότο, Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, μίλησε στο paokfc.gr γι’ αυτή τη νέα συνεργασία, δηλώνοντας αναλυτικά τα εξής:

«Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής που έχουμε αρχίσει να διαμορφώνουμε. Μαζί με την Driblab θα καταφέρουμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα από πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νέα συνεργασία μας και καλωσορίζουμε την Driblab στην οικογένεια μας»

Από την πλευρά της Driblab, o Διευθύνων Σύμβουλος, Salvador Carmona, αναφέρθηκε στα παρακάτω:

«Εξαιρετικά νέα. Είναι υπέροχο να χαίρεις της εμπιστοσύνης ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια. Με την συνεργασία μας η Driblab εισέρχεται σε ένα ακόμα σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως τα προϊόντα μας προσελκύουν το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων και καλύπτουν τις ανάγκες τους» .

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025)!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ