Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, για το αν έχουν κάνει πρόταση στον Ουάρντα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις προσθήκες που έγιναν μέχρι σήμερα: «Έχουμε πει ότι με την έναρξη της προετοιμασίας, θέλαμε να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο, θα γίνουν προσθήκες και τις επόμενες ημέρες. Σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν, είναι δύο Βραζιλιάνοι. Γίνονται πολύ σωστές κινήσεις και είμαστε ευχαριστημένοι που σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είμαστε σε καλό δρόμο. Έρχονται κάποιες προσθήκες, όχι πολλές, αλλά 3-4 στοχευμένες κινήσεις με ποδοσφαιριστές που είμαστε σε συζητήσεις. Θεωρώ ότι με αυτές θα είμαστε πλήρεις».

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, τον Πέτρου και τον Άντος. Θα ψάξουμε και έναν τρίτο, είναι μέσα στις προτεραιότητές μας. Θέλουμε και δύο μέσους, έναν αμυντικό και ένα οκτάρι-δεκάρι και θα πάμε και για παίκτη στα φτερά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του προπονητή να αξιολογήσει το ρόστερ και αναλόγως θα πράξουμε».

Για τον Ζουνίνιο: «Όπως έχει αναφέρει ο σκάουτερ της ομάδας μας, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά».

Για το αν υπάρχει απαρτία στη Λετονία: «Είναι μαζί μας και ο Ταβάρες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται από χθες στο αθλητικό κέντρο. Εκτός από τον Βαλακάρι, ο οποίος έχει ειδική άδεια».

Για τα φιλικά: «Θα είμαστε εκεί ως τις 18 του μήνα και σήμερα θα έχουμε το πρόγραμμα των φιλικών. Ακολούθως θα ταξιδέψουμε στην Αυστρία για τρία δυνατά φιλικά με Ουντινέζε, Έμπολι και Αλ Ουάντα».

Για την υπόθεση Μαρσίνιο: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Γνωρίζαμε τις ιδιαιτερότητες της μεταγραφής. Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή, ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Θα δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο, γιατί μιλάμε για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θέλουμε να φέρουμε στην Κύπρο. Θεωρούμε πως θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση».

Για το αν έχει γίνει πρόταση στον Ουάρντα: «Όχι, δεν έχουμε κάνει πρόταση. Όπως έχω πει, το όνομα της Πάφου είναι συνέχεια στο προσκήνιο, σε παιχνίδια κάποιων μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν την αξία τους. Εμείς κάνουμε τις ανακοινώσεις μας όποτε έχουμε κάτι σίγουρο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΦΟΣ: «Ηχογραφήστε ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας»-ThemaSports
16/04 @ 16:07

ΠΑΦΟΣ: «Ηχογραφήστε ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας»

Η Πάφος καλεί τον κόσμο της ομάδας να ηχογραφήσει ένα βίντεο το οποίο θα παίξει λίγο πριν οι παίκτες του Καρσέδο βγουν στον αγωνιστικό χώρο του "Άλφαμεγα" για τον επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα.  

Περιμένουν το... «ξεμπλοκάρισμα» του Ζάιρο στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι της σεζόν-ThemaSports
15/04 @ 14:00

Περιμένουν το... «ξεμπλοκάρισμα» του Ζάιρο στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι της σεζόν

Η Πάφος ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με 0-2, έμεινε στους 57 βαθμούς και εξανέμισε τις όποιες πιθανότητες είχε για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στο φινάλε του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις άλλαξαν το παιχνίδι»-ThemaSports
14/04 @ 19:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις άλλαξαν το παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» μετά το τέλος του αγώνα Πάφος FC-ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Φανέλα βασικού 2 χρόνια μετά και ξανά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
14/04 @ 16:38

Φανέλα βασικού 2 χρόνια μετά και ξανά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Ο Αλέξανδρος Μιχαήλ είναι στο αρχικό σχήμα της Πάφου, για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το μυαλό ΜΟΝΟ στο Κύπελλο!-ThemaSports
14/04 @ 16:14

Το μυαλό ΜΟΝΟ στο Κύπελλο!

Η Πάφος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ