Νίκησε την Μπολόνια και την προσπέρασε στην 5άδα η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και έφυγε με το 1-0 από την Μπολόνια, για να βάλει τους «ροσομπλού» από κάτω και να βρεθεί στην 5άδα της Serie A. Χρυσή αλλαγή ο Καμπάλ.

Επανήλθε η ηρεμία στη Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι, παρότι φλέρταραν με νέα γκέλα στην έδρα της Αλαβές κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη με σκορ 2-1, χάρη σε τέρματα των Εμπαπέ και Ροντρίγκο!
Η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και έφυγε με το 1-0 από την Μπολόνια, για να βάλει τους «ροσομπλού» από κάτω και να βρεθεί στην 5άδα της Serie A. Χρυσή αλλαγή ο Καμπάλ.
Επίθεση από τους οπαδούς της Τζένοα δέχθηκαν εκείνοι της Ίντερ πριν την έναρξη του ματς στο «Λουίτζι Φεράρις», με τα επεισόδια να είναι εκτεταμένα και αρκετά οχήματα να καίγονται έξω από το γήπεδο.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ στη Γένοβα και η πιο σωστή αντίδραση μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ και τα «δώρα» των Νάπολι και Μίλαν. Επιβλήθηκε 2-1 της Τζένοα και βρίσκεται ξανά στην κορυφή!
Πέντε ματς σε 14 ημέρες, δύο δύσκολες εβδομάδες αγωνιστικά και μη για τη Λίβερπουλ, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πειστικά.
Ο Μικέλ Αρτέτα έβλεπε την ομάδα του να βρίσκεται πολύ κοντά σε μια τεράστια… γκέλα. Το κεφάλι του Μοσκέρα στο 90+4 «έσωσε» τους «κανονιέρηδες» και έκανε τον Ισπανό, να… ξεσπάσει, στον πάγκο της ομάδας του.
Νέο σκάνδαλο ταράζει τη ρουμανική διαιτησία και φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Κύρου Βασάρα, επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (CCA), λόγω της στενής συνεργασίας του με τον Φλορίν Τσιβουλέτε, πρώην διαιτητή της Λίγκας 1, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο καταγγελιών, όπως αναφέρει η «Gazzetta Sporturilor».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απάντησε λιτά αλλά... περιεκτικά στον δήμαρχο του Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για... ξενοφοβία.
Το να υπάρχουν ποδοσφαιριστές «ντίβες» στην Premier League είναι συχνό φαινόμενο. Πολλά από τα «αστέρια» που αγωνίζονται στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο έχουν εκφράσει έντονα στη δυσαρέσκεια τους για το τρόπο που αντιμετωπίζονται από τους προπονητές τους, είτε από επιλογές της διοίκησης.
Η Ρίο Άβε, ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνει να έχει φτάσει στα όριά της με τη διαιτησία και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επίσημες κινήσεις.
Πριν από μερικούς μήνες ο γεννημένος στη Σουηδία, Μπόσκο Όροβιτς, είχε δηλώσει ένοχος για κατηγορίες που αφορούσαν ναρκωτικά.
Αν η μοίρα στέλνει σημάδια, τότε η Άρσεναλ πήρε δυο από αυτά. Όσα και τα αυτογκόλ που χρειάστηκε κόντρα στη Γουλβς για το 2-1, που διαμορφώθηκε στο 94' σε ένα Έμιρεϊτς που λίγο έλειψε να υποστεί σοκ!