Ο Νίκολα Γιόκιτς γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ καθώς θα υπογράψει το supermax συμβόλαιο υψους 264 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σέρβος σέντερ και back to back πολυτιμότερος παίκτης θα βουτήξει στο «χρυσάφι» την επόμενη πενταετία καθώς θα λάβει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ!
Συγκεκριμένα θα λάβει σε αυτό το διάστημα 264 εκατομμύρια δολάρια όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Σαμς Τσαράνια, ενώ σημειώνει ότι θα έχει την οψιόν με το μέρος του για την 5η και τελευταία σεζόν (2027-28) έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει λάβει έως τώρα 115 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει να λάβει άλλα 32 εκατομμύρια δολάρια για την σεζόν 2022-23. Το νέο του συμβόλαιο θα ξεκινήσει να έχει ισχύ από τη σεζόν 2023-24 και μετά.
gazzetta.gr
Ο Ακρίτας υποδέχεται (19:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 23:36
Δείτε το σχόλιο του Εβάν Φουρνιέ για τον Μόουζες Ράιτ.
16/09 @ 23:38
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Αλπερέν Σενγκούν.
16/09 @ 11:46
Η Μαράϊα, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμο, έγινε αποδέκτης απειλών από Τούρκο οπαδό μετά το EuroBasket 2025.
16/09 @ 11:53
Το beef Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αλπερέν Σενγκούν φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός Ευρώπης, με το NBA να μπαίνει στη διαμάχη.
16/09 @ 09:08
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και… κέντησε με την επιλογή του τραγουδιού που αποφάσισε να πει με αλλαγμένους τους στίχους.
15/09 @ 09:58
Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης, συνεχάρη, μέσω ανάρτησης στα social media, την Εθνική ομάδα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket.
BEST OF THEMASPORTS