Τις στόχους, τις φιλοδοξίες και τα συναισθήματά του, για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τον Περιστέρι, μοιράστηκε κατά την παρουσίασή του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την υπόσχεσή του προς τον κόσμο του Περιστερίου, ότι η ομάδα θα έχει μια μπασκετική ταυτότητα και μια μπασκετική κουλτούρα που θα αρέσει σε όλους, έδωσε κατά την παρουσίασή του, ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο νέος προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, τόνισε ότι αυτό το καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του, τον εξιτάρει, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους θα συνεργαστεί από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Περιστερίου, που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλες αυτές τις μέρες και στο κοινό όραμα και πλάνο που βάλαμε για αυτή την διετία που θα είμαστε μαζί, θέλω να ευχαριστήσω και τον θέλω γιατί όλες αυτές τις μέρες γιατί τους είδα μαζί πιο πολύ για τη γυναίκα μου.

Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μου κάτι πούμε μου αρέσει πολύ κάτι με εξιτάρει κάτι που νιώθω καλά με αυτό κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις με τους ανθρώπους εδώ πέρα του Περιστερίου, με τους προέδρους, με τον Γιώργο, με αυτό το όνομα που έχει το Περιστέρι, το οποίο δεν είναι άλλο όπως είπε και πριν ο πρόεδρος της ομάδας ότι θέλω να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα γίνει Μόνο άμα παίξουμε ένα σωστό ελκυστικό μπάσκετ το οποίο θα εξιτάρει τον κόσμο και το οποίο θα φέρει πολλά νέα παιδιά και πολύ κόσμο στο γήπεδο του Περιστερίου όχι μόνο από τον δήμο Περιστερίου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος δήμος στην Αθήνα και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη αλλά και από όλη την Αθήνα να έχουμε μία μπασκετική ταυτότητα και μία μπασκετική κουλτούρα που θα αρέσει σε όλους στο Περιστέρι και στο Ίλιον.

Λοιπόν επέλεξα το Περιστέρι για να είναι η πρώτη ομάδα γιατί είμαι και ένας άνθρωπος που πάντα σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου θέλω να ξεκινάω από την αρχή σωστά και είναι μάθημα το Περιστέρι, μία πολύ ιστορική ομάδα με τεράστιες επιτυχίες για το δήμο στο παρελθόν είναι μία ομάδα που έχει πάρα πολύ μπασκετική κουλτούρα εξαιρετικές ακαδημίες μία ένας Δήμος σε μία πόλη που αγαπάει πολύ το μπάσκετ και όλα αυτά σε όλα αυτά έχουμε κοινή γραμμή και θα πορευτούμε μαζί ο κόσμος για το τμήμα μπάσκετ Περιστερίου και είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της φετινής επιτυχίας για μένα αυτή είναι επιτυχία για αυτό για μένα αυτό είναι το πρωτάθλημα για μένα,

Για αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να δω είναι να γεμίσει το γήπεδο να δούμε ξανά κόσμο στο Περιστέρι και εμείς από τη σειρά μας να δουλέψουμε πάρα πολύ, που για μένα η σκληρή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα ίωση και η πειθαρχία και ο σεβασμός και ένας καθημερινός αγώνας να ξεπερνάμε τα όρια μας αυτά τα όρια τα βάζουμε εμείς για τους εαυτούς μας ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους, ευχαριστώ τον Γιώργο, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και εύχομαι να έχουμε μία όμορφη χρονιά και πάνω από όλα με υγεία».

sport-fmg.r

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το πρώτο βήμα προς το Βερολίνο στο «καυτό» ΟΑΚΑ οι «πράσινοι»!-ThemaSports
23/04 @ 08:23

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το πρώτο βήμα προς το Βερολίνο στο «καυτό» ΟΑΚΑ οι «πράσινοι»!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ανόρθωση: «Το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από τη διαιτησία»-ThemaSports
22/04 @ 16:19

Ανόρθωση: «Το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από τη διαιτησία»

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της διαιτησίας εξέδωσε η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:58

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα όσα τον κατηγορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
18/04 @ 19:33

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για στοχοποίηση του από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη-ThemaSports
18/04 @ 19:19

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε 10 παίκτες, στο ματς κόντρα στον Προμηθέα, στο οποίο επέστρεψε στη δράση ο Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 80-69 και να στρέφει το ενδιαφέρον του στα playoffs της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν-ThemaSports
18/04 @ 17:05

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με ένα emoji κάτω από την ανάρτηση των ερυθρόλευκων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ