Οκριασβίλι, Ντανίλο, Νατέλ, Μιντίκκης εντάχθηκαν την περσινή σεζόν στον ΑΠΟΕΛ και πλέον δεν βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, ενώ και οι Σάβιτς, Χάνι, Μιχαήλ που επέστρεψαν από δανεισμό ήδη αποχώρησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κβιλιτάια, Καρώ, Νταουσβίλι, Θεοδώρου, Μάγκλιτσα, Ντιαβαρά, Σόουζα, Κίττος, Τσεμπάκε, Σκουφέτ είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ομάδα της Λευκωσίας την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι προσθήκες που έχει ανάγκη η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν είναι λίγες αν προσθέσουμε κι άλλες απώλειες ποδοσφαιριστών που αφαιρέθηκαν από το ρόστερ την τρέχουσα περίοδο

Το ζητούμενο στον ΑΠΟΕΛ είναι οι ουσιαστικές μεταγραφές που θα δημιουργήσουν μαζί με ποδοσφαιριστές που ήδη υπήρχαν στο ρόστερ έναν ισχυρό κορμό.

Eλάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει τριετία στην ομάδα, ενώ οι ζημιές που προκαλούν οι πολλές προσθαφαιρέσεις είναι μεγάλες. Γι αυτό και έχει μεγάλη σημασία η φετινή μεταγραφική περίοδος, τη στιγμή που υπάρχει και ο οικονομικός σκόπελος που δεν αφήνει περιθώρια για αστοχίες.

Το σημαντικότερο για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι να ενισχύσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές έτοιμους να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να παρουσιάσουν σταθερότητα στην απόδοση τους ούτως ώστε στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους να μην χρειαστεί νέο ισχυρό... λίφτινγκ.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ