Πόλυς Χαραλάμπους

Ψάχνει παίχτες ο Πέτρος Κονναφής για συνέχιση του σχεδιασμού της νέας σεζόν, όμως ταυτόχρονα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους «κομμένους» για να απεμπλακούν από τα συμβόλαια τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρασε ένας και πλέον μήνας, από τότε που τερματίστηκαν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου. Από την στιγμή που ακόμα δεν υπήρξε ανακοίνωση για συναινετικό διαζύγιο, σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, προσπαθούν να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν.

Αναφερόμαστε στους Τζουμ, Νάγιοκ, Αυλωνίτη και Ντένιτς. Μοιραία μπήκε κι ο Σέρβος χαφ σ’ αυτή την κατηγορία, μετά την λήξη του δανεισμού του στην Ελλάδα. Από την στιγμή που δεν τον ήθελε πέρσι ο Τσόρνιγκερ, αποκλείεται να πει φέτος, ότι ταιριάζει στο παζλ της ομάδας.  

Έφεραν τον Ελ Χατζί Μπα, έναν παίχτη που έχει καλό κράτημα μπάλας, κάνοντας μάλιστα και αρκετές ντρίμπλες, όπως διαπιστώνει κάποιος όταν δει βίντεο με στιγμές της καριέρας του Γάλλου χαφ.

Προφανώς ο «Τσόρνι» τέτοιου στυλ παίχτη ζήτησε να του βρει ο Κονναφής, όταν έλεγε σε συνέντευξη του στο ΚΥΠΕ, ότι θέλει έναν παίχτη στον άξονα που να δίδει τον ρυθμό. Όταν με το καλό φορέσει σε επίσημα ματς τα χρώματα του Απόλλωνα ο Μπα, θα τον κρίνουμε. Θα χρειαστεί φυσικά, όπως κάθε καινούργιος παίχτης, χρόνο προσαρμογής.

Τον Αγκολέζο Βα τον γνωρίζουμε από το πέρασμα του στην Πάφος Fc. Πρόκειται για παίχτη με χαμηλό κέντρο βάρους, που έχει την ικανότητα να «τρυπά» τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα φυσική κατάσταση. Επειδή την περασμένη σεζόν δεν έπαιξε καθόλου, ενώ την χρονιά 2019-20 είχε 23 συμμετοχές. Όμως, η τελευταία του επίσημη εμφάνιση ήταν στις 29 Μαΐου 2021 κόντρα στον Εθνικό Άχνας.  

Για παίχτες καταλόγου Α’, προτεραιότητα έχουν για τους τεχνικούς υπεύθυνους, η απόκτηση κεντρικού μπακ και κεντρικού επιθετικού. Αν πάρουν δεξί μπακ, όπως γράψαμε πολλές φορές, θα κληθεί για πρόωρη διακοπή συμβολαίου ο Μαυρίας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»-ThemaSports
18/04 @ 21:49

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»

Μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες στα social media, για τον χθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο.

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:45

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση του στα social media, ο επίσημος Απόλλωνας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή παρουσία του στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...-ThemaSports
18/04 @ 18:30

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...

Λόγω του αποκλεισμού του Απόλλωνα από το κύπελλο, πέρασε στα... ψιλά η εκπληκτική εμφάνιση του Εκπολό στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ-ThemaSports
18/04 @ 15:44

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (20/4).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ