Πέρασε με επιτυχία από τον ΠΑΟΚ και παρότι πριν από μερικές ημέρες αποχαιρέτησε την Τούμπα θα είναι πάντα στις καρδιές των φίλων του Δικεφάλου. Ο Χοσέ Κρέσπο αφού βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σεβίλλη.
Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Ανχελες, με την οποία έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες, την Βαλεντίνα και την Ανδριάνα.
Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η ποδοσφαιρική χροιά. Και εξηγούμαστε.
Στην εκκλησία έδωσε το παρών και διαιτητής, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω, τσεκάροντας τα παπούτσια του πριν κατευθυνθεί στον... αγωνιστικό χώρο που τον περίμενε η αγαπημένη του.
Ο φίλος του Νίκος Πολατίδης στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά «τελευταίο ματς...».
Απέμεινε μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και μπορεί να έχει «κλειδώσει» η εξάδα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες θέσεις θα καταλάβουν οι έξι ομάδες, προκειμένου να σχηματιστεί το πρόγραμμα των πλέι-οφ, το οποίο ως γνωστό, θα αποτελείται από δέκα αγωνιστικές.
Με τον Πιέρο Σωτηρίου να σκορπά χαρά στα παιδιά και να αποτελεί πόλο έλξης, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, επίσκεψη και διάλεξη στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνος στη Λευκωσία, η οποία που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ).
Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ενώπιον της καμία πρόταση προς εξέταση, πέραν μιας διερευνητικής προσέγγισης που έγινε από πρώην διοικητικούς παράγοντες...
Με ανάρτηση του στα social media, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, τονίζει τα... έξτρα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να επενδύσει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!