Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: 

«Υπήρξε διαρκής κινητοποίηση τις τελευταίες ημέρες. Από τη στιγμή που αρχίσαμε προπόνησης και ήρθαν και οι νέοι παίκτες, ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι και είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Κάναμε την παρουσίαση του προπονητή και χθες είχαμε τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθως η προπόνηση μέσα σε ενθουσιώδη κλίμα. Σήμερα ανακοινώσαμε την αποστολή που θα πάει στην Ουγγαρία όπου θα δώσουμε τρία φιλικά. Θα είνια τηλεοπτικό το δεύτερο με την Ραπίντ εξ όσων γνωρίζουμε. Με την επιστροφή μας στη Κύπρο θα έχουμε και το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ. Αν δεν διαφοροποιηθεί κάτι θα γίνει στις 12 Ιουλίου».

Για τις αναμετρήσεις με την Μίντιλαντ: «Πάιζουμε με μία ομάδα με καλή παρουσία και στην Δανία και στο Champions League. Με παρουσία και στους ομίλους. Τα αγωνιστικά δεδομένα θα τα μεταφέρει ο προπονητής μας και το τεχνικό επιτελείο. Τα γύρω-γύρω όμως, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πριν από 2 χρόνια η Μίντιλαντ αν δεν κάνω λάθος είχε παίξει με Λίβερπουλ και Αταλάντα σε όμιλο του Champions League. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα δεδομένα όμως όπως πάντα, πας στην Ευρώπη και διεκδικείς με όλες τις δυνάμεις την υπέρβαση. Θα πρόκειται για υπέρβαση που θα φέρει πολλάπλά οφέλη αν τα καταφέρουμε. Θα έχουμε εξασφαλισμένη θέση στο Europa League. Πέραν του αυτονόητου της παρουσίας στο Champions League, καταδεικνύει και την ιστορικότητα του ραντεβού».

Για την ανακοίνωση της αποστολής για Ουγγαρία: «Πάμε με 23 παίκτες και τρεις τερματοφύλακες. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Αυτοί που έμειναν, θα προπονούνται στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι θα πάνε για το βασικό στάδιο. Για τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν, δεν πρέπει να στεκόμαστε και πολύ εφόσον δεν υπάρχει οριστική κατάληξη. Έπειτα θα προκύψουν, αν προκύψουν εξελίξεις από την ομάδα».

Για το αν θα έχουμε σύντομα μεταγραφικές ανακοινώσεις: «Δεν γνωρίζουμε. Τα θέματα προγραμματισμού τα χειρίζεται ο Τεχνικός μας Διευθυντής. Αν προκύψει κάτι, οποιαδήποτε μεταγραφή θα έρθει στην Ουγγαρία αφού θα είμαστε εκεί, αλλιώς θα περιμένουμε στην Κύπρο πλέον».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ