Στον Super Sport FM μίλησε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το θέμα Σίλντενφελντ: «Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Γκόρντον, είναι καταξιωμένος με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και Εθνική Κροατίας. Έχει το σεβασμό μας. Έχει συμβόλαιο, αλλά ενώ η αξία του είναι εγνωσμένη δεν ανταποκρίνεται στο πλάνο του προπονητή.
Επειδή των έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση για το ποιος είναι και τι πρόφερε στην ομάδα μας, του προτάθηκε να εργαστεί σε άλλο πόστο στην ομάδα μας. Περιμένουμε να το σκεφτεί και να πάρει την απόφασή του. Έχει διάφορες προτάσεις από την ομάδα μας σε διαφορετικά πόστα. Εξαρτάται πως θα το δει ο ίδιος κι αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν θα ασχοληθεί με προπονητή κλπ.
Είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή και η απόφασή του δεν θα είναι εύκολη, του δώσαμε χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει».
Για τον Γιούλιους Σέκε για τον οποίο γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται ο Άρης επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρει τη Λεμεσιανή ομάδα.
Αν θα γίνει κάποιο φιλικό στην Κύπρο πριν από το πρώτο ματς με τη Νέφτσι: «Δεν ανακοινώσαμε κάτι διότι το πρόγραμμα είναι πιεσμένο με την προετοιμασία, αν κριθεί ότι χρειάζονται επιπλέον φιλικά θα το δει ο προπονητής. Θα είναι δύσκολο να γίνει φιλικό επί κυπριακού εδάφους πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό».
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/05 @ 18:20
Ο Άρης ενημερώνει για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κρίστιαν Γεωργίου
07/05 @ 10:10
Ο Άρης ανακοινώνει τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια
06/05 @ 10:02
Πριν από δυο χρόνια, ο Αλεξάντερ Κοκόριν, αποτέλεσε τη μεγάλη «πριμαντόνα», αλλά και τον παίχτη – σημαία, για να κατορθώσει ο Άρης, να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Αγωνιζόταν δανεικός από την Ιταλική Φιορεντίνα, είχε εξελιχθεί σε σίριαλ η ανανέωση της παραμονής του για δεύτερη χρονιά…
05/05 @ 11:34
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη της βαριάς ήττας της ομάδας του από την Πάφο στο ντέρμπι κορυφής.
05/05 @ 10:57
Με σημερινή του ανάρτηση στα social media, ο Άρης δίνει συγχαρητήρια στην Πάφο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
04/05 @ 20:59
Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το ματς με την Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS