Αν εντασσόταν στην Ανόρθωση μερικά χρόνια πριν, θα κάναμε λόγο για ηχηρό μπαμ. Ο Τζέισον Πάντσεον όμως είναι έτοιμος να γίνει το... αθόρυβο μπαμ στην ηλικία των 36 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Άγγλος χαφ εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας του Ντάρκο Μίλανιτς για να δώσει λύσεις με την ποιότητα του από μια νευραλγική θέση. Ο τομέας ευθύνης του Πάντσεον στη μεσαία γραμμή θα έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας που πέρσι είχε σημαντικές αδυναμίες.

Η μεγάλη καριέρα του Πάντσεον στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και με όσα είδαμε από τον ποδοσφαιριστή στην Παφο (70 συμμετοχές σε 3 σεζόν) δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα του.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει την Ανόρθωση που έχει στόχο την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους και σε ένα χρόνο να ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διργανώσεις.

Από εκεί και πέρα στην Ανόρθωση κινούνται για περαιτέρω ενίσχυση, με στόχο τις ενδεκαδάτες προσθήκες για να αρχίζει να παίρνει μορφή το ρόστερ της ομάδας του Μίλανιτς.

Με τον Πάντσεον συμπληρώθηκε το πρώτο καρέ της ενίσχυσης καθώς πέραν των Κίκο και Αντωνίου, στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη διετία και ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ.

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ομάδας προγραμματισμού είναι η συμπλήρωση των θέσεων της επίθεσης αλλά και η στελέχωση του ρόστερ με κεντρικούς αμυντικούς.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
17/04 @ 17:57

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει ότι το Δ.Σ. σε σημερινή του συνεδρία, υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του και καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/04 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

Ανόρθωση: Στην έξοδο και αυτός…-ThemaSports
17/04 @ 16:55

Ανόρθωση: Στην έξοδο και αυτός…

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει συμβόλαιο και τη νέα χρόνια, αναμένεται να αποχωρήσει.

ΣΑΝΤΗΣ / ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;-ThemaSports
17/04 @ 14:20

ΣΑΝΤΗΣ / ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;

Ο Ανδρέας Σάντης συζήτησε νέα οικονομική στήριξη από επιφανεί και μη Ανορθωσιάτες, αφού βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση η ομάδα.

Σε αδιέξοδο… Πιθανή παραίτηση πριν τη συνέλευση...-ThemaSports
17/04 @ 12:05

Σε αδιέξοδο… Πιθανή παραίτηση πριν τη συνέλευση...

Όπως γράψαμε νωρίτερα, είναι στο αέρα, όλα τα τρέχοντα ζητήματα στην Ανόρθωση.

ΠΡΙΕΤΟ / ΛΑΘΗ  -ThemaSports
16/04 @ 21:30

ΠΡΙΕΤΟ / ΛΑΘΗ

Ο Αντόνιο Πριέτο έκανε σωστές επιλογές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έκανε και λάθη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ