Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ντάρκο Μίλανιτς, με τον νέο τεχνικό της Ανόρθωσης να παρουσιάζει το πλάνο του για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί του αναμένεται και ο Αθλητικός Διευθυντής της Κυρίας να δημοσιοποιεί το σχέδιο του για την επιστροφή των κυανόλευκων στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Νεόφυτος Λάρκου δεν συνηθίζει τα μεγάλα λόγια αφήνοντας τις πράξεις να... μιλήσουν και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, ιδιαίτερα για το πρότζεκτ που αφορά την Ανόρθωση μετά από μια δύσκολη σεζόν.

Από εκεί και πέρα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια. Οι διεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ είναι σε εξέλιξη, με τον Νεόφυτο Μιχαήλ να είναι κοντά στην μετακόμιση του στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για να κλείσει το... καρέ μετά τους Πάντσιον, Κίκο και Μηνά Αντωνίου.

Οκτώ ξένοι/κοινοτικοί είναι στο ρόστερ της ομάδας, ανάμεσα τους και οι Πόποβιτς, Εσκοβάλ που θα αποχωρήσουν. Ως εκ τούτου για να συμπληρωθούν οι 15 θέση υπάρχουν 9 διαθέσιμους. Κίκο, Χοφ, Λάζαρος, Κορέια, Λόρια και Βερχόβετς είναι οι μη γηγενείς ποδοσφαιριστές της Κυρίας και μετά την παρουσίαση του Σαββάτου αναμένεται... επιτάχυνση των διαδικασιών για περαιτέρω ενίσχυση.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

ΣΑΝΤΗΣ: «Να κάνουμε νεκροψίες δεν βοηθά καθόλου. Πρέπει να βρούμε λύσεις»-ThemaSports
18/04 @ 11:39

ΣΑΝΤΗΣ: «Να κάνουμε νεκροψίες δεν βοηθά καθόλου. Πρέπει να βρούμε λύσεις»

Μια μέρα μετά την παραίτηση του από την προεδρία της Ανόρθωσης, ο Ανδρέας Σάντης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM.

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
17/04 @ 17:57

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει ότι το Δ.Σ. σε σημερινή του συνεδρία, υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του και καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/04 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ