Πάνε μερικές μέρες που έφτασε στ’ αυτιά του Αιχμηρού, δυνατή πληροφορία που αφορά μεγάλο παράγοντα του ποδοσφαίρου της Νήσου των Αγίων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όμως, προσπαθήσαμε να «δέσουμε» καλά την ιστορία, μαζεύοντας πληροφορίες από διάφορα μέτωπα, πριν δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε…

Πρόκειται για μεγαλοπαράγοντα της Ομοσπονδίας, ο οποίος φαίνεται ότι «πιάστηκε στην φάκα» από το αφεντικό του, ότι υπέπεσε σε πολύ-πολύ σοβαρή «ματσαράγκα».

Εννοείται, ότι τα πήρε στο κρανίο ο εργοδότης του και τον… ξαπόστειλε. Χωρίς να έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Τίθεται πάντως θέμα ηθικής τάξης για τον εν λόγω παράγοντα, κατά πόσον θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει αποφάσεις, που αφορούν το δημοφιλέστερο άθλημα του τόπου.

Ίσως και στην ομάδα που εκπροσωπεί στην ΚΟΠ, να «πονοκεφαλιάζουν», αν θα προχωρήσουν τις διαδικασίες αντικατάστασης του. Εκτός αν αποφασίσει να τους διευκολύνει ο ίδιος… 

Υ.Γ. Όπως διαπιστώσατε προσέξαμε τις λέξεις που… χρησιμοποιήσαμε, για να μην έχουμε νομικά μπλεξίματα. Δεν το σηκώνει ούτε η πούγκα (τσέπη) μας. Κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένας δημοσιογράφος, άλλωστε, δεν μπορεί να γίνεται «δικαστής».

Υ.Γ. 1. Έχουν πέσει από τα σύννεφα, οι πλείστοι απ’ αυτούς που έμαθαν τα καθέκαστα. Συμβαίνει όμως συχνά, μερικοί άνθρωποι, να δείχνουν άλλο πρόσωπο, απ’ αυτό που πραγματικά είναι…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όμορφο σκηνικό: Ομονοιάτες και Παφίτες ΜΑΖΙ έξω από τη Δυτική του ΓΣΠ!-ThemaSports
18/05 @ 17:31

Όμορφο σκηνικό: Ομονοιάτες και Παφίτες ΜΑΖΙ έξω από τη Δυτική του ΓΣΠ!

Δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του ματς οπαδοί της Πάφου εισέρχονται στις κερκίδες του ΓΣΠ, δείγμα της μεγάλης δίψας που υπάρχει στις τάξεις της παφιακής ομάδας.

ΕΚΕΙ και ο Παπασταύρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
18/05 @ 16:51

ΕΚΕΙ και ο Παπασταύρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο pregame πάρτι των οπαδών της Ομόνοιας είναι ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρου Παπασταύρου.

Ο Λοΐζου έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για τον τελικό... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 16:19

Ο Λοΐζου έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για τον τελικό... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την ευχή του για να στεφθεί ξανά κυπελλούχος η Ομόνοια έστειλε μέσω social media ο Λοΐζος Λοΐζου.

ΕΚΛΕΚΤΟΣ-ThemaSports
17/05 @ 14:45

ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Ο Νταβίντ Γκαγέγο είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και η διοίκηση Πετρίδη περιμένει είσοδος σε... ομίλους και 30ο πρωτάθλημα!

Πόσοι θα "βουλιάξουν" το γήπεδο τη Περιστερώνας -ThemaSports
17/05 @ 11:07

Πόσοι θα "βουλιάξουν" το γήπεδο τη Περιστερώνας

Διαβάσαμε την μακροσκελή ανακοίνωση της διοίκησης της Ομόνοιας 29ης Μαίου, για την απόφαση τους να φιλοξενηθούν από την Δόξα, στο γήπεδο της στην Περιστερώνα, κατά την παρθενική τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25-ThemaSports
16/05 @ 17:50

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25

Στην Περιστερώνα και το «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ομόνοια 29Μ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ