Την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας και τυπικά τη μεταγραφή του από τη Σλάβια Πράγας.
Ο Τσέχος σέντερ φορ -και εξτρέμ- με καταγωγή από τη Βοσνία, την τελευταία σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς.
Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με την Κ19 της Τσεχίας και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων. Είχε συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Με τη Σλόβαν Λίμπερετς έπαιξε, κυρίως, με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο είχε και πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Aρχικά προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 10 Απριλίου του 2003, άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της Σλάβια Πράγας, ενώ έχει παίξει ως δανεικός σε Βλάσιμ και Σλόβαν Λίμπερετς.
Την προηγούμενη σεζόν, 2021-22, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς από τη Σλάβια Πράγας, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ελπίδων Τσεχίας.
Με τον Ντένις Σρέντερ να παίρνει πάνω του την ομάδα στα κρίσιμα δευτερόλεπτα, η Γερμανία νίκησε 88-83 την Τουρκία και ανέβηκε στον θρόνο του Ευρωμπάσκετ για δεύτερη φορά στην ιστορία της!
Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος κάνοντας ένα γρήγορο 2-0 και παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μείωσε με γκολάρα του Νους και πίεσε για την ισοφάριση, έφυγε από τη Λεωφόρο με το υπέρ του 2-1 για το 3/3!
Ύστερα από το κόψιμο του από τον Ηρακλή, όπως πληροφορούμαστε, ο Γιάννης Γερολέμου θα υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα.
Με τον Κοϊτά να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα.
Με τον Τετέι να έχει γκολ, ασίστ και συμμετοχή στο 3-2 η Κηφισιά υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό -που είχε προηγηθεί με 2 γκολ του Σβιντέρσκι- σε νέα απώλεια βαθμών, κρατώντας τον ήδη στο -8 από την κορυφή!
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 5-0 τον Πανσερραϊκό, με τον Ποντένσε να κάνει επανεμφάνιση με γκολ, τον Ταρέμι να σκοράρει δις στο ντεμπούτο του και τον Ορτέγκα να έχει γκολ-ασίστ.