Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα πορτογαλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απόκτηση του Καζού έναντι 500.000 ευρώ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τον Καζού: «Λάθος γράφουν, ένα εκατομμύριο δώσαμε και κάτι παραπάνω. Πλάκα κάνω φυσικά. Απέχει πολύ από την πραγματικότητα το δημοσίευμα, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένας παίκτης που αξιολογήθηκε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και καταφέραμε να τον κάνουμε δικό μας».
Για τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν: «Υπάρχει κινητικότητα, να είναι βέβαιοι οι φίλοι της ομάδας ότι θα προκύψουν και άλλες μετεγγραφές, με παίκτες όχι και τόσο νεαρούς, όπως αυτούς που αποκτήσαμε τώρα».
Για τον στόχο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Το ζητούμενο αν μη τι άλλο είναι να μείνουμε στα ίδια επίπεδα. Θέλουμε διάρκεια και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στα ψηλά. Και αναλόγως της εξέλιξης του πρωταθλήματος, γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας, αν μπορέσουμε και έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ψηλότερα».
Για τον Στεπίνσκι: «Δεν ανήκει σε εμάς, έχει συμβόλαιο με τη Βερόνα και είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψει στον Άρη».
Για την προετοιμασία στη Λετονία: «Θα παίξουμε δύο φιλικά, αλλά το δεύτερο δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Τα δυνατά φιλικά θα γίνουν στο δεύτερο κομμάτι, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στη Σλοβενία. Εδώ στη Λετονία οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές».
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/05 @ 18:20
Ο Άρης ενημερώνει για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κρίστιαν Γεωργίου
07/05 @ 10:10
Ο Άρης ανακοινώνει τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια
06/05 @ 10:02
Πριν από δυο χρόνια, ο Αλεξάντερ Κοκόριν, αποτέλεσε τη μεγάλη «πριμαντόνα», αλλά και τον παίχτη – σημαία, για να κατορθώσει ο Άρης, να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Αγωνιζόταν δανεικός από την Ιταλική Φιορεντίνα, είχε εξελιχθεί σε σίριαλ η ανανέωση της παραμονής του για δεύτερη χρονιά…
05/05 @ 11:34
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη της βαριάς ήττας της ομάδας του από την Πάφο στο ντέρμπι κορυφής.
05/05 @ 10:57
Με σημερινή του ανάρτηση στα social media, ο Άρης δίνει συγχαρητήρια στην Πάφο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
04/05 @ 20:59
Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το ματς με την Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS