ThemasportsΠάει καιρός που ο Μπεργκ αποχώρησε από την Ομόνοια, και πίσω του έφυγαν άλλοι τόσοι ποδοσφαιριστές.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεταξύ άλλων οι Τσέποβιτς, Ασάντε, Μποτεάκ, Ζόρντι και Σέχου, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει το «λιμάνι» τους για να κατασταλάξουν.
Για τον αγωνιστικό ανασχηματισμό της ομάδας της Πάφου, θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά ποιους ποδοσφαιριστές θα προσθέσει στο ρόστερ ο Νορβηγός κόουτς.
Πολύ πιθανό ο Χένινγκ Μπεργκ να προσπαθήσει να προσεγγίσει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την Ομόνοια.
Άλλωστε ο Νορβηγός έχει ήδη συνεργαστεί μαζί τους και ξέρει πολύ καλά τι μπορούν να του προσφέρουν, ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες του ρόστερ της Πάφου.
Κατ’ ακρίβειαν, μία τέτοια κίνηση από μέρος του κόουτς της Πάφου, θα «ανάψει» φωτιές σε ένα ήδη ανταγωνιστικό και ανατρεπτικό πρωτάθλημα.
Ωστόσο, μένει να δούμε εάν ο Μπεργκ θα μετατρέψει την Πάφο σε «νέα» Ομόνοια.
Στα «τρέχοντα» θέματα επικαιρότητας της Ομόνοιας, παραμένει ψηλά αυτό που αφορά στην... περιθωριοποίηση του Χάμπου Χαραλάμπους από τον Γιάννη Αναστασίου. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δεν πρόκειται απλώς για «λόγους τακτικής» που ο 23χρονος διεθνής χαφ, «βράζει τον πάγκο» (ως επί το πλείστο), κατά το διάστημα που «εξουσιάζει» (σε τεχνικό επίπεδο) στο «Ηλίας Πούλλος» ο Ελλαδίτης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/04 @ 20:29
Ο Μάριος Ηλία, επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Ακαδημίας της Πάφου στη Γιόλου.
24/04 @ 15:08
Έχουμε ξαναπεί ότι ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στην Κύπρο, αφού διαχειρίζεται ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με μεγάλο βάθος στον πάγκο.
23/04 @ 15:21
Η ανακοίνωση.
23/04 @ 14:55
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Χριστόφορος Ματθαίου.
23/04 @ 11:54
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, την επομένη της νίκης της ομάδας του επί του Απόλλωνα, η οποία την έφερε αγκαλιά με τον τίτλο, αφού το +4 έγινε +7 μετά την ήττα του Άρη από τον ΑΠΟΕΛ.
23/04 @ 08:17
Πανηγύρισε πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μαζί με το επιτελείο των συνεργατών του. Xτες βράδυ όμως, δικαιολογημένα, πρέπει να ένιωσε μεγάλη ανακούφιση, πέρα απο τα συναισθήματα χαράς...
BEST OF THEMASPORTS