Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε σε event στο «Ελ. Βενιζέλος» με ένα t-shirt που είχε ξεχωριστό μήνυμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα ιδιαίτερο και πολύ όμορφο μήνυμα φρόντισε να περάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το t-shirt που φορούσε στην εκδήλωση που έγινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα εγκαίνια του καταστήματος «Antetokounbros».
Ο Greek Freak εμφανίστηκε με ένα λευκό μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν «Men of quality, don't fear equality», που μεταφράζεται ως «Οι άνθρωποι με ποιότητα, δεν φοβούνται την ισότητα».
O 27χρονος σούπερ σταρ, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να πέφτεις θύμα διαφόρων ειδών διακρίσεων, έχει πολλές φορές στο παρελθόν δείξει την ευαισθησία του για τέτοια ζητήματα.
Το 2020, στη «φούσκα» του Ορλάντο και στον απόηχο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, είχε επιλέξει τη λέξη «Equality» («Ισότητα») αντί του ονόματος στη φανέλα του, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που είχε δώσει το ΝΒΑ στους παίκτες να διαδηλώσουν με τον τρόπο αυτό.

sport-fm.gr
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/09 @ 00:04
Έπρεπε να μείνει πίσω για να… βγάλει νύχια η Φούλαμ και έκανε σπουδαία ανατροπή για να φτάσει στο τελικό 3-1 επί της Μπρέντφορντ στο «Craven Cottage»!
21/09 @ 00:02
Με τον Πούλισικ να πετυχαίνει 2 γκολ και να μοιράζει και ασίστ, η Μίλαν επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Ουντινέζε και πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
20/09 @ 23:48
Η Αλ Νασρ απολαμβάνει τα πορτογαλικά πάρτι που στήνουν οι Κριστιάνο και Φέλιξ στη Σαουδική Αραβία, με τους δυο τους κυριαρχούν στο 5-1 επί της Αλ Ριγιάντ.
20/09 @ 22:20
Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στην Μπενφίκα και από το ντεμπούτο του στον πάγκο έδειξε ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα θα… γνωρίσει μεγάλες στιγμές!
20/09 @ 21:53
Μια αποβολή στο 5’ και οι αποφάσεις του Μαρέσκα με τρεις αλλαγές μέχρι το 20’, πρόσφεραν… απλόχερα στη Γιουνάιτεντ το 2-0 επί της Τσέλσι στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ».
20/09 @ 19:23
Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου» και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα. Βαριά εντός έδρας ήττα για Τζιρόνα από Λεβάντε (0-4).
BEST OF THEMASPORTS