Γιάννης Ιωάννου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανόρθωση στο θέμα προπονητή, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθλητικός Διευθυντής της "Κυρίας", Νεόφυτος Λάρκου, πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός αναφορικά με την επιλογή που θα κάνει για τον αντικαταστάτη του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία, αφού πλέον με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, έχει μπει στην... "πρίζα" προτού καν μπει στα βαθιά, αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Και ξέρει πολύ καλά, πως όποιος κι αν είναι ο νέος προπονητής, αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, όχι μόνο θα αρχίσει από νωρίς η γκρίνια, αλλά θα γίνεται συνεχώς σύγκριση του με τον προκάτοχο του, τον Γεωργιανοκύπριο τεχνικό, αφού ναι μεν η ομάδα της Αμμοχώστου απέτυχε φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ο Κετσπάγια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ανόρθωση και αντιμετωπιζόταν από τον κόσμο διαφορετικά ακόμα και στις αποτυχίες, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον προπονητή που πέρασε κατά καιρούς από το "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Περιθώρια λάθους ή ακόμα και ρίσκου δεν υπάρχουν και το θετικό για τον Λάρκου, είναι ότι η Ανόρθωση δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, άρα δεν θα ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία της και έχει τον χρόνο να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή χωρίς βιασύνη, η οποία (επιλογή) θα πρέπει να κάνει... κλικ στον κόσμο, για να φέρει ηρεμία μετά την "καταιγίδα", μέχρι να ξεκινήσουν τα φιλικά, αλλά κυρίως τα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα, για να δούμε όλοι μας τη νέα... βερσιόν της "Κυρίας".

Από εκεί και πέρα, ναι μεν ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα, αλλά θα πρέπει να γίνουν και σωστές κινήσεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού. Αν παραμείνουν οι Αρτυματάς και Ουάρντα, σε συνδυασμό με την παραμονή του Χριστοδουλόπουλου, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου θα διατηρήσει τους τρεις από τους κορυφαίους παίκτες της και από εκεί και πέρα, θα πρέπει οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι στοχευμένες, με παίκτες που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο, για να μπορέσει τη νέα σεζόν να διεκδικήσει τους στόχους της με μεγαλύτερες αξιώσεις.

Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ και είναι δεδομένο πως θα γίνει γερό λίφτινγκ. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής πέρασαν από την πόρτα εξόδου οι Καλτσάς, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Ντέλετιτς, Τζουρ, Αβραάμ, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Νεοφύτου...

Στα θετικά καταγράφεται σίγουρα η ανανέωση του συμβολαίου του Κορέα, ο οποίος κάποια στιγμή ήταν κοντά στο να κλείσει στον Απόλλωνα, ενώ ένα από τα στοιχήματα του Λάρκου, είναι ο νέος προπονητής που θα επιλέξει, να έχει στραμμένο το βλέμμα του και στα νεαρά ταλέντα της ομάδας και κυρίως, να αξιοποιήσει περισσότερο τους Μιχάλη Ιωάννου και Ανδρέα Χρυσοστόμου, που έχουν πλέον "ψηθεί" και έδειξαν πως έχουν τις ικανότητες αν δουλευτούν σωστά και πάρουν ευκαιρίες, να καθιερωθούν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ-ThemaSports
10/05 @ 20:15

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοίνωσε η Ανόρθωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης εκλογικής συνέλευσης (10/5).

Συνεχάρη τους Μαχητές!-ThemaSports
10/05 @ 19:33

Συνεχάρη τους Μαχητές!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης συνεχάρη τους Μαχήτες, για την εκστρατεία που κάνουν για το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!-ThemaSports
10/05 @ 19:15

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης αποκάλυψε ότι θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για τα κριτήρια.

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»-ThemaSports
10/05 @ 19:08

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»

Η ομιλία του Χρήστου Πουλλαΐδη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης.

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου-ThemaSports
10/05 @ 18:33

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης.

Χωρίς νίκη!-ThemaSports
10/05 @ 18:04

Χωρίς νίκη!

Δεν κέρδισε φέτος τον Άρη η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ