Την περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Μπαρτσελόνα, η οποία αναμένεται να καταθέσει επίσημη προσφορά στη Νάπολι την επόμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο μεγάλος στόχος μπορεί να παραμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Μπαρτσελόνα δεν περιορίζεται μονάχα στο όνομα του Πολωνού.
Ο Τσάβι και το επιτελείο του άλλωστε έχουν καταστήσει σαφές στη διοίκηση την ανάγκη για ενίσχυση στην άμυνα, με τους Καταλανούς πλέον να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Καλιντού Κουλιμπαλί.
Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με τη Νάπολι εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, στη Μπαρτσελόνα θεωρούν πως ο έμπειρος στόπερ δεν θα κοστίσει πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν.
Σύμφωνα μάλιστα με τη «Mundo Deportivo», η εναρκτήρια προσφορά της Μπάρτσα αναμένεται να καταφθάσει άμεσα στα γραφεία της Νάπολι, καθώς η πρώτη επίσημη κρούση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
gazzetta.gr
Ο Ακρίτας υποδέχεται (19:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/09 @ 18:44
Ο Χάρι Κέιν έχει ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν, έχοντας συμμετοχή στα 13 από τα συνολικά 25 γκολ της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις.
20/09 @ 18:44
Συνηθισμένος στα περίεργα σφυρίγματα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες μιλώντας για τη διαιτησία του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, μετά την ήττα (2-1) της Έβερτον από τη Λίβερπουλ.
20/09 @ 18:38
Η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Χοφενχάιμ με 4-1, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και εκτόξευσε τα γκολ του στη σεζόν στα 13!
20/09 @ 16:29
Έκανε το 5/5 η Λίβερπουλ. Νίκη με 2-1 κόντρα στην Έβερτον στο «Άνφιλντ» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκράφενμπερχ για τους «reds», που παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην Premier League.
20/09 @ 12:30
Η νέα έκδοση του Champions League δεν προσφέρει μόνο θέαμα, αλλά και πολλά εκατομμύρια στις ομάδες που συμμετέχουν στη League Phase.
20/09 @ 12:09
Βέτο για τον αποκλεισμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ισραήλ από τις διοργανώσεις αναμένεται να θέσει το Κατάρ στην ερχόμενη εκτελεστική επιτροπή της UEFA.
BEST OF THEMASPORTS