Εδώ και μέρες στο οικοδόμημα του συλλόγου της Ανόρθωσης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό κλίμα ενότητας και συσπείρωσης για να κοιτάξουν όλοι μαζί την αυριανή μέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την αποτυχία της «Κυρίας» να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον νέο τεχνικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου να δίνει την… εντολή ότι θα πρέπει να αλλαχθούν πράγματα και καταστάσεις, να υπάρξει μία πλήρη αναβάθμιση, με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο, και όχι μόνο, ώθησε τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, στο να κρατήσει μία στάση διαφωνίας με αυτά που του επιβάλλαν να αποδεχτεί για να συνεχίσει να έχει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Το θέμα πήρε… διαστάσεις σε αθλητικές εκπομπές με μηνύματα και παρεμβάσεις φιλάθλων Ανόρθωσης, καθώς και με «βροχή» από σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Ανορθωσιάτες… χωρίστηκαν σε «fan club», άλλοι να υποστηρίζουν Τιμούρ Κετσπάγια, άλλοι τον νέο πρόεδρο, Χρίστο Πουλλαΐδη, άλλοι τον νέο τεχνικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου.

Οι χειρισμοί της διοίκησης και του Νεόφυτου Λάρκου θεωρήθηκαν λανθασμένοι ως… άκυροι, για το πως θα μπορούσαν χωρίς να πάρει τέτοια έκταση το όλο θέμα και οι διαρροές που έβγαιναν πέρα δώθε από διάφορες πηγές οδήγησαν λίγες μέρες μετά και τη γενική συνέλευση όπου πήρε τον προεδρικό θώκο ο Χρίστος Πουλλαϊδης σε μία δύσκολη κατάσταση για το οικοδόμημα του συλλόγου.

Το καλοκαίρι αυτό θα είναι πέρα για πέρα… «καυτό», ξεκίνησε ήδη πολύ νωρίς, με τον κόσμο της Ανόρθωσης να «φορτώνει» μέσα του, μετά την αποτυχημένη περασμένη αγωνιστική περίοδο και να έρχεται «καπάκι» και όλο αυτό το σήριαλ διαφωνιών της πλευράς Πουλλαϊδη και Λάρκου με αυτή του Κετσπάγια.

Όπως και να το κάνουμε και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται ακόμη, ο Τιμούρ Κετσπάγια για εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα κεφάλαιο για την Ανόρθωση. Έχει σημειωμένο το ονοματεπώνυμο του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας με αυτά που πρόσφερε ως παίκτης, ως προπονητής και κυρίως στις δύσκολες εποχές που είχε περάσει ο «Φοίνικας».

Θα μπορούσε ο Χρίστος Πουλλαϊδης με τους συνεργάτες του στη διοίκηση να διαχειρίζονταν καλύτερα και πιο επικοινωνιακά το όλο αυτό θέμα που έφερε τις διαφωνίες, παρά έτσι όπως έχει βγει η εικόνα του όλου θέματος προς τα έξω εδώ και μέρες και προκάλεσε… αντίδραση φιλάθλων και να γίνονται αυτά τα «γκρουπ» υποστηρικτών είτε τις μίας είτε της άλλης πλευράς.

Είναι ότι το χειρότερο στην παρούσα χρονική στιγμή ο κόσμος της Ανόρθωσης να… διασπαστεί από τη στιγμή που πρόσφατα θυμίζουμε έχει γυρίσει σελίδα η ποδοσφαιρική εταιρεία με τη νέα διοικητική δομή που έχει φέρει η γενική συνέλευση.

Πλέον, είναι μέγα… στοίχημα, από εδώ και πέρα το πως θα κινηθεί η διοίκηση Χρίστου Πουλλαϊδη για να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των φιλάθλων, το πως θα κερδίσει εκ νέου όλους αυτούς τους υποστηρικτές της πλευράς Τιμούρ Κετσπάγια, και όχι μόνο, για να μπορέσει να αγκαλιαστεί η όλη αυτή νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να γίνεται με την αλλαγή μοντέλου και τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης: 

Τι κάνει ο Ουάρντα ενώ οι... φήμες «φουντώνουν» για το μέλλον του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κλείδωμα «Χαμπίμπι» και κόουτς που κάνει «γκελ», αλλάζουν το κλίμα…

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ