Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας του φετινού 9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως και οι προηγούμενοι δύο, ο αγώνας θα είναι επί συνόλου 40 δίσκων από πέντε διαφορετικά γήπεδα σπόρτιγκ και θα ισχύσει ατομική και ομαδική βαθμολογία.

Στις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων δικαιούνται να συμμετέχουν 3 ή 4 αθλητές και για την ομαδική κατάταξη, θα μετρούν τα 3 καλύτερα αποτελέσματα σε σύνολο 120 δίσκων.

Το 9ο Επαρχιακό Πρωτάθλημα, συνδιοργανώνουν η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετέχουν οι κυνηγοί και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της επαρχίας.

Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε σύνολο 5 αγώνων και για κάθε κυνηγό - σκοπευτή και Κυνηγετική Ομάδα, θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Μετά τη διεξαγωγή και του δεύτερου αγώνα, στην ομαδική κατάταξη προηγείται ο Κυνηγετικό Σύλλογος «Αετός» Πλατανιστάσας με 209/240 και ακολουθούν οι ομάδες των Κ.Σ «Λάουρα» Κλήρου με 196/240 και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 195/240.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ο Χρίστος Παρασκευαΐδης του «Αετού» Πλατανιστάσας βρίσκεται επικεφαλής με 73/80, έναντι 72/80 του Γιάννη Κωνσταντινίδη του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου, ενώ με 70/80 ακολουθεί ο Άθως Βοσκαρίδης του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, προηγείται ο Σωκράτης Νικολάου (“Λάουρα” Κλήρου) με 67/80, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν με 66/80 οι Κυριάκος Σάββα (Κ.Σ Αγίου Επιφανίου) και Ανδρέας Θεοχαρίδης (“Αετός” Εργατών).

Στις άλλες κατηγορίες, ο Άγγελος Λοΐζου (“Φτέλια” Γερίου) προηγείται στους βετεράνους κυνηγούς με 60/80 και ο Λάμπρος Λάμπρου (Κ.Σ Ταμασού) στους έφηβους με 65/80.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Μιχάλης Μαυρής είναι επικεφαλής στην Α’ κατηγορία με 74/80, ο Γιώργος Κυριάκου στη Β’ κατηγορία με 68/80 και ο Χριστάκης Μαυρουδής στους βετεράνους σκοπευτές με 61/80.

Τον τρίτο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος αθλοθετεί με βαρύτιμα έπαθλα, η εταιρεία Fx Pro.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
10/03 @ 16:40

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Την 5η θέση στη Σφυροβολία κάτω των 23 ετών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, κατέλαβε το πρωί της Κυριακής (10/3/24) η Βαλεντινα Σάββα, έχοντας ως καλύτερη βολή της την έκτη στα 64,55μ.

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε  υποστηρικτές και  συνοδοιπόρους-ThemaSports
05/02 @ 09:32

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις τελευταίους δημάρχους της Λευκωσίας, στον Μέγα Χορηγό Μάριο Καποδίστρια και σε τέσσερις βετεράνους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου.

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας-ThemaSports
09/07 @ 16:21

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, οι διοργανωτές του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
28/06 @ 14:54

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το απόλυτο 50/50(!), ο σκοπευτής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου κέρδισε τον τέταρτο αγώνα του φετινού 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας και συνέβαλε ουσιαστικά και στη νίκη της ομάδας του Συλλόγου του, που επικράτησε στην ομαδική κατάταξη με 138/150, έναντι 137/150 της ομάδας του «Αετού» Πλατανιστάσας και 132/150 της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Το απόλυτο 50/50 πέτυχε και ο νικητής των βετεράνων σκοπευτών Χρίστος Παρασκευαΐδης.

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!-ThemaSports
20/06 @ 13:51

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!

Με αφορμή προσωπικές ίντρικες και αντιπαραθέσεις στα ΜΚΔ

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»-ThemaSports
14/06 @ 11:56

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»

Στον αγώνα σκητ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη Περικλή Τάνου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ