Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τον Βόλο αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών Κύπρου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ελλάδα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.
Στην αποστολή της ομάδας μας για την Ελλάδα βρίσκονται οι ακόλουθοι 26 ποδοσφαιριστές:
Ιωακείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Χριστοδούλου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Παύλος Κορρέα, Ματία Σπόλιαριτς, Γιάννης Σατσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτιος Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνή, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαΐφης και Γρηγόρης Κάστανος.
Η Εθνική μας θα προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης (18:00) στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με προπόνηση στο Στάδιο του αγώνα. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 ενώ θα προηγηθεί στις 17:30 η συνέντευξη τύπου της ομάδας μας. Ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Πέμπτη 9 Ιουνίου και θα αρχίσει στις 21:45 (τηλεοπτικά από το ΡΙΚ).
Η Εθνική μας ομάδα έπαιξε πολλές φορές με την Εθνική Ρουμανίας αλλά επίσημη νίκη δεν πήρε ποτέ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 12:00
O κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Πολωνίας επέλεξε να κάνει στην άκρη και να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, όσο στον πάγκο παραμένει ο Πρόμπιερζ!
09/06 @ 11:17
Η Εθνική μας ομάδα έπαιξε πολλές φορές με την Εθνική Ρουμανίας αλλά επίσημη νίκη δεν πήρε ποτέ
09/06 @ 09:20
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Ρουμανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στη National Arena του Βουκουρεστίου και θα προηγηθεί, στις 18:00, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Απόστολο Μάντζιο.
09/06 @ 08:25
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του Nations League, με τον αρχηγό της Πορτογαλίας να πλαντάζει στο κλάμα!
08/06 @ 13:58
Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις πριν το ραντεβού με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.
08/06 @ 12:30
Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2026.
BEST OF THEMASPORTS