ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ και... σήκωσαν στους ώμους τον Λοΐζου!
Δεκάδες οπαδοί της Χάποελ Τελ Αβίβ περίμεναν τον Λοΐζο Λοΐζου στο αεροδρόμιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μαθηματικά σήμερα η Βουλγάρικη ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια και έγινε και η απονομή του τροπαίου.
Αναλυτικά το δημοσίευμα από το ginekio.com αναφέρει τα εξής:
«Τον 3ο τίτλο στην καριέρα της και δεύτερο πρωτάθλημα κατέκτησε η Μαρινέλλα Παναγιώτου το μεσημέρι της Κυριακής με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Στάρα Ζαγόρα.
Η διεθνής Κύπρια επιθετικός, τον Ιανουάριο άφησε την Ομόνοια για να συνεχίσει στο εξωτερικό, και η κατάληξη την βρίσκει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της. Μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ επί της Etar VT, κατακτήθηκε και μαθηματικά ο τίτλος.
Με το τελικό σφύριγμα του ρεφ, έγινε η απονομή στη Λοκομοτίβ με Μαρινέλλα Παναγιώτου και Μαρία Μπάσκα να το χαίρονται ιδιαίτερα μαζί με τις συμπαίκτριες τους.
Πλέον η Παναγιώτου, έχει δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος στην καριέρα της (Barcelona FA και Λοκομοτίβ Στάρα Ζαγόρα) και μία κατάκτηση κυπέλλου (Ομόνοια)».
Για φωτογραφίες και βίντεο δείτε ΕΔΩ