Στην Ανόρθωση αποφάσισαν να προχωρήσουν με το μοντέλο του Αθλητικού Διευθυντή και από την αρχή ξεκίνησε το… ξεκαθάρισμα. Αρχικά οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη ούτως ώστε να διαμορφωθεί ο χώρος για τις προσθήκες και την δημιουργία της νέας ομάδας για την σεζόν 2022/23.

Ακολουθήστε μας στο Google news


Το... δεύτερο βήμα αγγίζει την τεχνική ηγεσία και την προσαρμογή που επιθυμεί η "νέα τάξη πραγμάτων" στην ομάδα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια όταν υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 δεν περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα του ζητούσαν να ξηλώσει το τιμ του επιτελείου του.

Οι υπογραφές που έπεσαν πριν τον Μάιο του 2021 δεν ήταν σε... πετσέτα. Προφανώς όμως στο πλάνο για την νέα σεζόν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ και έχουν ήδη τεθεί οι προτεραιότητες που σχετίζονται με το οικονομικό κομμάτι και στο που θα επενδύσουν οι κυανόλευκοι για μια πιο ισχυρή ομάδα.

Εντούτοις, ο προπονητής είναι ένας κύριος, βασικός πυλώνας για την Ανόρθωση και σίγουρα οι συνεργάτες του είναι ένα σημαντικότατο μέρος του παζλ. Η σύγκρουση με τον προπονητή μετά την απαίτηση της διοίκησης για απομάκρυνση των συνεργατών του ήταν αναπόφευκτη και πλέον μένει να διαφανεί αν υπάρχει φόρμουλα… συνεννόησης ή θα επέλθει η έκδοση του διαζυγίου.

Οι υπογραφές που έπεσαν τον Μάιο του 2021 είχαν μια συγκεκριμένη αξία και γι αυτό έχουν προκύψει σημαντικές διαφωνίες μετά την πρόταση στον Τιμούρ Κετσπάγια για να αφαιρέσει από την ομάδα ένα ουσιαστικά… δικό του κομμάτι. Για την ώρα παίζεται σκληρό... πόκερ μεταξύ διοίκησης και Κετσπάγια και ανάλογα με την κατάληξη θα διαφανεί πως θα κινηθεί η Κυρία στη συνέχεια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν-ThemaSports
25/04 @ 19:29

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσημ απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 21:40

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση:

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 19:20

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ