AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ομόνοια τιμωρήθηκε για επεισόδια μεταξύ των οπαδών της
Πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στην Ομόνοια για επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής για τον οποίο χτύπησε το «καμπανάκι» της αποχώρησης, δεν ήταν άλλος από τον κεντρικό αμυντικό Rafael Santos, του οποίου ολοκληρώθηκε η περίοδος δανεισμού του από την Φλαμένγκο.
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, την πόρτα εξόδου πέρασαν οι Λουντέμο, Πέδρο, Σάβιτς, Βινίσιους, με τον τελευταίο που αποχωρεί να είναι ο Ντε Βινσέντι. Τους έξι αυτούς ποδοσφαιριστές πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι, παρότι το συμβόλαιο τους με την ομάδα δεν έχει λήξει.
Ο λόγος για τον Σιμόνε Σκουφέτ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2023. Ο 26χρονος άσος φαίνεται να μην έχει καλύψει τις προσδοκίες των «γαλαζοκιντρίνων», οι οποίοι ήδη ψάχνουν για τον επόμενο τους τερματοφύλακα. Η λήξη του συμβολαίου του Ιταλού, θα γίνει νωρίτερα, εάν και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη πρόταση για την απόκτηση του από κάποια άλλη ομάδα.
Άλλο ένα συμβόλαιο το οποίο λήγει σε έναν χρόνο, είναι αυτό του Ντανίλο, όμως από την στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Σωφρόνη Αυγουστή, δύσκολα θα μείνει στον Αρχάγγελο. Τον Βραζιλιάνο πιθανόν να ακολουθήσει και ο Οκριασβίλι, παρότι το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λευκωσίας τον δεσμεύει για ακόμη δύο χρόνια.
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Νταουσβίλι και Μάγκλιτσα, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, διοίκηση και προπονητής θα πρέπει να πάρουν μεγάλες αποφάσεις, καθώς το συμβόλαιο τους λήγει το 2023.
Με αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστούν σωστές και προσεγμένες διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται...