Ανακοίνωση από την ΣΤΟΚ για τις αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Εκδικάστηκαν χθές Πέμπτη 26.05.2022 από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, οι παραπομπές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ:

Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας – Α.Ο. Αυγόρου (21.05.2022)

Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας

Παραπέμπεται το Σωματείο, γιατί χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Γαβιριλίδη με Α.Μ. 200386, στον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας – Α.Ο. Αυγόρου στις 21.05.2022, του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022, ενώ ο ποδοσφαιριστής ήταν άνω των 22 χρονών κατά την 01.01.2021 και δεν ήταν γραμμένος σε Σωματείο της ΚΟΠ ή της ΣΤΟΚ πριν το 20ο έτος της ηλικίας του, ούτε δηλώθηκε την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 στους ειδικούς για το σκοπό αυτό καταλόγους, όπως προνοεί το κεφάλαιο 9, στα άρθρα 9.1.7 και 9.1.8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022. Για τον ίδιο λόγο παραπέμφθηκε ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, η τύχη του αγώνα.

Οι παραπομπές κοινοποιήθηκαν στα εμπλεκόμενα Σωματεία με οδηγίες εάν έχουν οτιδήποτε να δηλώσουν, να το καταθέσουν γραπτώς. Ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής έχουν τεθεί γραπτώς οι θέσεις του Σωματείου ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας ενώ το Σωματείο Α.Ο. Αυγόρου δεν απέστειλε οτιδήποτε.

Προτού σχολιάσουμε τα όσα γραπτώς κατέθεσε το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας, κρίνουμε σκόπιμο όπως γίνει ξεχωριστή αναφορά σε ηλεκτρονική επικοινωνία της Τοπικής Ομοσπονδίας Π.Α.Α.Ο.Κ η οποία αποστάληκε προς την Δικαστική Επιτροπή σε σχέση με τις εν λόγω παραπομπές. Παρά το ότι αναγνωρίζουμε το έργο που επιτελούν οι Τοπικές Ομοσπονδίες, στη δικαστική διαδικασία εμπλεκόμενα μέρη είναι τα διάδικα Σωματεία και εφόσον οποιαδήποτε Τοπική Ομοσπονδία κρίνει ότι μπορεί να προσφέρει μαρτυρία, οφείλει να το πράξει μέσω των εμπλεκόμενων Σωματείων. Οι Τοπικές Ομοσπονδίες οφείλουν να διαχωρίζουν τη μαρτυρία που δύναται να προσφέρουν μέσω των Σωματείων τους, με οποιαδήποτε νομικά ή άλλα επιχειρήματα και υποδείξεις προς την Δικαστική Επιτροπή, που ενδεχομένως να συνιστούν παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία, την οποία η Δικαστική Επιτροπή οφείλει να διαφυλάξει. Υποδείξεις προς την Δικαστική Επιτροπή δεν επιτρέπονται από όπου και αν προέρχονται και δεν θα επεκταθούμε περισσότερο. Από την ηλεκτρονική επικοινωνία της Τοπικής Ομοσπονδίας Π.Α.Α.Ο.Κ θα ληφθεί υπόψη μαρτυρία επι γεγονότων και οτιδήποτε άλλο θα αγνοηθεί.

Συνοψίζοντας τις θέσεις του Σωματείου ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας, με όσα έχει θέσει ενώπιον μας, προβάλλονται τα ακόλουθα:

1) Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε νόμιμα ως ποδοσφαιριστής ειδικού καταλόγου με εγγραφή που έγινε στις 26/09/2019.

2) Ο κατάλογος ημερομηνίας 11/04/2022 (που περιλαμβάνει τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Γαβριηλίδη) μετά από παρότρυνση του Γ.Γραμματέα της Π.Α.Α.Ο.Κ. κ Δ. Χρίστου ετοιμάστηκε, υπογράφηκε, σφραγίστηκε και δόθηκε στην Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ. η οποία ανέλαβε την ευθύνη να αποστείλει για όλα τα Σωματεία της τους ειδικούς καταλόγους στην Σ.Τ.Ο.Κ.

3) Η Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ. αναγνώρισε την ευθύνη για την παράλειψη της να αποστείλει τους καταλόγους στην Σ.Τ.Ο.Κ.

4) Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε προηγούμενο αγώνα στις 27/04/2022 χωρίς να προκύψει θέμα αντικανονικής συμμετοχής του, γεγονός που κατά το Σωματείο συνιστά νομιμοποίηση στην χρησιμοποίηση του κατά τα επόμενα παιχνίδια.

5) Η από μέρους της Σ.Τ.Ο.Κ. υποχρέωση να παραπέμψει το Σωματείο για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή σε προηγούμενο αγώνα (πράγμα που δεν έπραξε), επιβεβαίωσε την εντύπωση και ενημέρωση που είχε το Σωματείο ότι ο κατάλογος έχει αποσταλεί κανονικά από την Π.Α.Α.Ο.Κ. στην Σ.Τ.Ο.Κ.

Επιπρόσθετα των πιο πάνω, από την ηλεκτρονική επικοινωνία της Τοπικής Ομοσπονδίας Π.Α.Α.Ο.Κ., η Δικαστική Επιτροπή λαμβάνει υπόψη όσα αναφέρει για την ανάληψη από μέρους της ευθύνης αποστολής των καταλόγων στην Σ.Τ.Ο.Κ.

Σε σχέση με ίδιου περιεχομένου παραπομπές, στην απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής κατά την προηγούμενη συνεδρία της, λέχθηκαν τα ακόλουθα:

"Η Δικαστική Επιτροπή επεσήμανε αρκετές φορές κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, ότι τα Σωματεία πρέπει να γνωρίζουν και να υλοποιούν πιστά τις πρόνοιες των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της ΣΤΟΚ, τις οποίες Προκηρύξεις ετοιμάζουν τα ίδια τα Σωματεία, τα οποία στη συνέχεια καλούν τη Δικαστική Επιτροπή να ελέγξει για την εφαρμογή των προνοιών αυτών και να προβεί στην επιβολή τιμωριών.

Γενικά ομιλούντες, κάποιες άστοχες ενέργειες των Σωματείων θα αποφεύγονταν αν εφαρμόζονταν πιστά οι προβλεπόμενες διατάξεις και παράλληλα θα αποφεύγονταν και οι τιμωρίες για τις οποίες συνήθως τα Σωματεία δυσανασχετούν, ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Δικαστική Επιτροπή απλώς εφαρμόζει ότι τα Σωματεία με τις Προκηρύξεις τους, της επιβάλλουν να εφαρμόσει.

Προς γνώση όλων των Σωματείων η Δικαστική Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι την ευθύνη για τη χρησιμοποίηση σε κάθε αγώνα κάποιου ποδοσφαιριστή, φέρει αποκλειστικά και μόνο το ίδιο το Σωματείο, ανεξάρτητα από πληροφορίες που μπορεί να τους δώσει οποιοδήποτε άλλο άτομο ή σώμα.

Η Δικαστική Επιτροπή έκρινε ότι η χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών από τα Σωματεία, δεν εμπεριείχε δόλο, αλλά λόγω του επικρατούντος συστήματος, με δική τους αμέλεια έκαμαν λάθος στην επιλογή τους για χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στον αγώνα τους."

Από όσα έχουν τεθεί ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, ο ποδοσφαιριστής Κοσμάς Γαβριηλίδης αδιαμφισβήτητα ήταν άνω των 22 χρονών κατά την 01/01/2021 και δεν ήταν εγγεγραμμένος σε Σωματείο της ΚΟΠ ή της ΣΤΟΚ πριν το 20ο έτος της ηλικίας του, ούτε δηλώθηκε στον ειδικό κατάλογο την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 κατά παράβαση του κεφάλαιο 9, άρθρα 9.1.7 και 9.1.8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022.

Η ανάληψη της ευθύνης αποστολής του καταλόγου στην Σ.Τ.Ο.Κ. από την Τοπική Ομοσπονδία Π.Α.Α.Ο.Κ. επουδενί δεν μεταβάλλει την ευθύνη του Σωματείου να αποστείλει τον σχετικό κατάλογο στην Σ.Τ.Ο.Κ. ως η ρητή πρόνοια του άρθρου 9.1.7 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022, που επιτρέπει την συμμετοχή ποδοσφαιριστών "νοουμένου ότι έχουν δηλωθεί στην ΣΤΟΚ". Η Προκήρυξη προϋποθέτει την αποστολή καταλόγου στην Σ.Τ.Ο.Κ. και η ευθύνη βαραίνει τα διαγωνιζόμενα Σωματεία και κανένα άλλο και ούτε μπορεί να μετατεθεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ούτε και το επιχείρημα του Σωματείου ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχή σε προηγούμενους αγώνες, είναι δυνατόν να διαφοροποιήσει τα εις βάρος του Σωματείου δεδομένα ως έχουν διαμορφωθεί. Ως έχουμε αναφέρει πιο πάνω, αλλά και σε προηγούμενες μας αποφάσεις, η ευθύνη βαραίνει τα διαγωνιζόμενα Σωματεία και κανένα άλλο και δεν είναι δυνατόν η αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε προηγούμενο αγώνα, να νομιμοποιήσει την συμμετοχή του στο μέλλον και ούτε η παράλειψη της Σ.Τ.Ο.Κ. να παραπέμψει τον ποδοσφαιριστή αναιρεί την ευθύνη των Σωματείων να χρησιμοποιούν στους εκάστοτε αγώνες, ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής κατά τον εν λόγω αγώνα.

Στην βάση όλων των πιο πάνω η Δικαστική Επιτροπή κρίνει ότι η χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή δεν εμπεριέχει μεν δόλο, αλλά λόγω του επικρατούντος συστήματος, με δική τους αμέλεια και κατά παράβαση της Προκήρυξης χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ως εκ τούτου ο αγώνας κατακυρώνεται με αποτέλεσμα 0-3 υπέρ του Α.Ο. Αυγόρου.

Στο Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκκας επιβάλλεται πρόστιμο €200,00.

Αγώνας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου – ΑΠΕΠ Πελεντρίου (22.05.2022)

Σωματείο ΑΠΕΠ Πελενδρίου

Παραπέμπεται το Σωματείο, γιατί χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Βαζάτη με Α.Μ. 223979, στον αγώνα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου – ΑΠΕΠ Πελεντρίου στις 22.05.2022, του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022, ενώ ο ποδοσφαιριστής ήταν άνω των 22 χρονών κατά την 01.01.2021 και δεν ήταν γραμμένος σε Σωματείο της ΚΟΠ ή της ΣΤΟΚ πριν το 20ο έτος της ηλικίας του, ούτε δηλώθηκε την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 στους ειδικούς για το σκοπό αυτό καταλόγους, όπως προνοεί το κεφάλαιο 9, στα άρθρα 9.1.7 και 9.1.8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022. Για τον ίδιο λόγο παραπέμφθηκε ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, η τύχη του αγώνα.

Οι παραπομπές κοινοποιήθηκαν στα εμπλεκόμενα Σωματεία με οδηγίες εάν έχουν οτιδήποτε να δηλώσουν, να το καταθέσουν γραπτώς. Ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής έχουν τεθεί γραπτώς οι θέσεις του Σωματείου ΑΠΕΠ Πελεντρίου ενώ το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου δεν απέστειλε οτιδήποτε. Σχετική με το θέμα είναι και η ηλεκτρονική επικοινωνία της Τοπικής Ομοσπονδίας Ε.Π.Ο.Λ.

Συνοψίζοντας τις θέσεις του Σωματείου ΑΠΕΠ Πελεντρίου, με όσα έχει θέσει ενώπιον μας, προβάλλονται τα ακόλουθα:

1) Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε γραμμένος στο Σωματείο από το 2020-21.

2) Δηλώθηκε στην Τοπική Ομοσπονδία (ΕΠΟΛ) και συμμετείχε κανονικά στο Πρωτάθλημα (της εν λόγω Τοπικής Ομοσπονδίας).

3) Συμμετείχε πρόσφατα στο Πρωτάθλημα Κυπελλούχων της Σ.Τ.Ο.Κ.

4) Το Σωματείο δεν παρέλαβε ποτέ από Σ.Τ.Ο.Κ. ή Κ.Ο.Π. σφραγισμένο κατάλογο των ποδοσφαιριστών που δηλώθηκαν.

5) Τα Σωματεία δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα εγγραφής των ποδοσφαιριστών.

6) Από την ενημέρωση που είχε το Σωματείο από την ΕΠΟΛ για τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, δεν τους αναφέρθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αλλά δύο άλλοι που δεν τους χρησιμοποίησαν.

Επιπρόσθετα των πιο πάνω, η Δικαστική Επιτροπή λαμβάνει υπόψη την ηλεκτρονική επικοινωνία της Τοπικής Ομοσπονδίας Ε.Π.Ο.Λ., με την οποία αναφέρει από καθαρή αβλεψία δεν προώθησε τους καταλόγους στην Σ.Τ.Ο.Κ.

Σε σχέση με ίδιου περιεχομένου παραπομπές, στην απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής κατά την προηγούμενη συνεδρία της, λέχθηκαν τα ακόλουθα:

"Η Δικαστική Επιτροπή επεσήμανε αρκετές φορές κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, ότι τα Σωματεία πρέπει να γνωρίζουν και να υλοποιούν πιστά τις πρόνοιες των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της ΣΤΟΚ, τις οποίες Προκηρύξεις ετοιμάζουν τα ίδια τα Σωματεία, τα οποία στη συνέχεια καλούν τη Δικαστική Επιτροπή να ελέγξει για την εφαρμογή των προνοιών αυτών και να προβεί στην επιβολή τιμωριών.

Γενικά ομιλούντες, κάποιες άστοχες ενέργειες των Σωματείων θα αποφεύγονταν αν εφαρμόζονταν πιστά οι προβλεπόμενες διατάξεις και παράλληλα θα αποφεύγονταν και οι τιμωρίες για τις οποίες συνήθως τα Σωματεία δυσανασχετούν, ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Δικαστική Επιτροπή απλώς εφαρμόζει ότι τα Σωματεία με τις Προκηρύξεις τους, της επιβάλλουν να εφαρμόσει.

Προς γνώση όλων των Σωματείων η Δικαστική Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι την ευθύνη για τη χρησιμοποίηση σε κάθε αγώνα κάποιου ποδοσφαιριστή, φέρει αποκλειστικά και μόνο το ίδιο το Σωματείο, ανεξάρτητα από πληροφορίες που μπορεί να τους δώσει οποιοδήποτε άλλο άτομο ή σώμα.

Η Δικαστική Επιτροπή έκρινε ότι η χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών από τα Σωματεία, δεν εμπεριείχε δόλο, αλλά λόγω του επικρατούντος συστήματος, με δική τους αμέλεια έκαμαν λάθος στην επιλογή τους για χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στον αγώνα τους."

Από όσα έχουν τεθεί ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, ο ποδοσφαιριστής Λεωνίδα Βαζάτης αδιαμφισβήτητα ήταν άνω των 22 χρονών κατά την 01/01/2021 και δεν ήταν εγγεγραμμένος σε Σωματείο της ΚΟΠ ή της ΣΤΟΚ πριν το 20ο έτος της ηλικίας του, ούτε δηλώθηκε στον ειδικό κατάλογο την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 κατά παράβαση του κεφάλαιο 9, άρθρα 9.1.7 και 9.1.8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022.

Η ανάληψη της ευθύνης αποστολής του καταλόγου στην Σ.Τ.Ο.Κ. από την Τοπική Ομοσπονδία Ε.Π.Ο.Λ. και οι παραστάσεις προς το Σωματείο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. επουδενί δεν μεταβάλλει την ευθύνη του Σωματείου να αποστείλει τον σχετικό κατάλογο στην Σ.Τ.Ο.Κ. ως η ρητή πρόνοια του άρθρου 9.1.7 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ 2021 – 2022 που επιτρέπει την συμμετοχή ποδοσφαιριστών "νοουμένου ότι έχουν δηλωθεί στην ΣΤΟΚ". Η Προκήρυξη προϋποθέτει την αποστολή καταλόγου στην Σ.Τ.Ο.Κ. και η ευθύνη βαραίνει τα διαγωνιζόμενα Σωματεία και κανένα άλλο και ούτε μπορεί να μετατεθεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ούτε και το επιχείρημα του Σωματείου ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχή σε προηγούμενους αγώνες, είναι δυνατόν να διαφοροποιήσει τα εις βάρος του Σωματείου δεδομένα ως έχουν διαμορφωθεί. Ως έχουμε αναφέρει πιο πάνω, αλλά και σε προηγούμενες μας αποφάσεις, η ευθύνη βαραίνει τα διαγωνιζόμενα Σωματεία και κανένα άλλο και δεν είναι δυνατόν τυχόν αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε προηγούμενο αγώνα, να νομιμοποιήσει την συμμετοχή του στο μέλλον και ούτε η παράλειψη της Σ.Τ.Ο.Κ. να παραπέμψει τον ποδοσφαιριστή αναιρεί την ευθύνη των Σωματείων να χρησιμοποιούν στους εκάστοτε αγώνες, ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής κατά τον εν λόγω αγώνα.

Στην βάση όλων των πιο πάνω η Δικαστική Επιτροπή κρίνει ότι η χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή δεν εμπεριέχει μεν δόλο, αλλά λόγω του επικρατούντος συστήματος, με δική τους αμέλεια και κατά παράβαση της Προκήρυξης χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ως εκ τούτου ο αγώνας κατακυρώνεται με αποτέλεσμα 3-0 υπέρ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Κιτίου.

Στο Σωματείο ΑΠΕΠ Πελεντρίου επιβάλλεται πρόστιμο €200,00.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΠΕΠ Πελεντρίου, Πυθαγόρα Λοϊζίδη με Α.Μ. 38294, γιατί στον αγώνα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου – ΑΠΕΠ Πελεντρίου στις 22.05.2022, δέχθηκε κόκκινη κάρτα από το διαιτητή στο 73΄ λεπτό, για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι (στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος), κατά παράβαση των Κανονισμών.
Αναφέρθηκε ένα πολύ σοβαρό αλλά όχι παρόμοιο προηγούμενο του αποβληθέντα (12/02/2020).

Ο ποδοσφαιριστής δεν απέστειλε οποιαδήποτε επεξηγηματική ή απολογητική επιστολή.

Επιβάλλεται πρόστιμο €100,00.

Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών, Νίκου Νικολάου με Α.Μ. 3028, γιατί στον αγώνα ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών – ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι στις 18.05.2022, δέχθηκε κόκκινη κάρτα από το διαιτητή στο 27΄ λεπτό, για σοβαρό ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα (με τις τάπες στον αντίπαλο), κατά παράβαση των Κανονισμών.
Δεν αναφέρθηκαν προηγούμενα του αποβληθέντα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν απέστειλε οποιαδήποτε επεξηγηματική ή απολογητική επιστολή.

Επιβάλλεται πρόστιμο €200,00».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρίλερ στον τελικό Μικρών Κατηγοριών - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Σπάρτακος!-ThemaSports
24/04 @ 22:23

Θρίλερ στον τελικό Μικρών Κατηγοριών - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Σπάρτακος!

Ο Σπάρτακος Κιτίου στέφθηκε Κυπελλούχος Μικρών Κατηγοριών που διεξήχθη στο στάδιο «Α. Παπαδόπουλος» αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 (1-1 η κανονική διάρκεια) επί του Κούρη Ερήμης.

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις-ThemaSports
22/04 @ 13:02

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
22/04 @ 14:18

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 14ος τελικός της διοργάνωσης και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Κούρης Ερήμης και ο Σπάρτακος Κιτίου.

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!-ThemaSports
20/04 @ 21:04

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος στην 4η τη τάξει κατηγορία της Κύπρου από τον επιθετικό της Θύελλας Αγίου Θεοδώρου, Γιώργο Κοσμά.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!-ThemaSports
20/04 @ 15:34

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου και μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης άρχισαν την... προθέρμανση.

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/04 @ 14:50

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και δύο ώρες πριν την έναρξη (16:30) του ματς οι οπαδοί των πρασίνων δημιούργησαν γιορτινό κλίμα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ