Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ , η νέα πρόταση του Άρη φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα, ενώ ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Κουέστα δεν υπάρχει ακόμα, φαίνεται, όμως, ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό τερματοφύλακα. 

Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί μια «ανάσα» από τον ΑΠΟΕΛ και είχε ταξιδέψει στην Κύπρο, επέστρεψε, όμως, στη Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν η υπόθεση πάει για ανατροπή.

Η νέα πρόταση που είχε καταθέσει στον Κουέστα ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης, έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς του έδωσε τα ίδια χρήματα με την κυπριακή ομάδα.

Υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του Άρη ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Κουέστα να πει το «ναι» και να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν άλλωστε ένας από τους δυο παίκτες (ο άλλος είναι ο Ματίγια) την παραμονή των οποίων ζήτησε ο Μπούργος.

 

Πηγή: www.to10.gr 
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!-ThemaSports
16/04 @ 19:54

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει… ατσαλάκωτος απ’ την Πόλη, ώστε να σφραγίσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Τι έχει κάνει, ωστόσο, στα προηγούμενα παιχνίδια του στην Τουρκία.

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!-ThemaSports
16/04 @ 19:35

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!

Από την έντονη αμφισβήτηση από μερίδα κόσμου, στην αυθόρμητη και καθολική αποθέωση στην OPAP Arena. Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί πυλώνα της σύγχρονης ΑΕΚ!

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!-ThemaSports
16/04 @ 18:57

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ο Φατίχ Τερίμ αναγέννησε τον Μπερνάρ και ο 31χρονος μετατράπηκε μέσα σε περίπου πέντε μήνες, ως ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους, στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ερυθρόλευκη… βροχή τα γκολ: «Highscore» παραγωγικότητας για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη! -ThemaSports
16/04 @ 18:38

Ερυθρόλευκη… βροχή τα γκολ: «Highscore» παραγωγικότητας για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά, παρά τα πολυάριθμα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, σκοράρει κατά ριπάς, «διαλύοντας» το προσωπικό του ευρωπαϊκό ρεκόρ!

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"-ThemaSports
16/04 @ 09:30

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"

Οι τρομερές επιδόσεις του "magic Bernie" σε ασίστ και σκοράρισμα, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που φτάνει σε διψήφια νούμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο-ThemaSports
16/04 @ 09:00

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μεντιλίμπαρ και θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πώς τα έχει πάει σε δίδυμο με τον Κάρμο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ