Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος επιθετικός του πρωταθλητή Απόλλωνα, Ιωάννης Πίττας, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε την... έντονη επιθυμία του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Μετά τη νίκη με τον Άρη, έχουμε περάσει αφάνταστες στιγμές, με αποκορύφωμα η φιέστα και η πορεία στην πόλη με το λεωφορείο, αυτά θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη και τη ζωή μας. Όταν είσαι μικρός πάντα ονειρεύεσαι, το πίστευα ότι θα μπορούσα να το πετύχω. Είναι μεγάλο κατόρθωμα να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Για το μυστικό της κατάκτησης του τίτλου: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές, όμως μείναμε ενωμένοι, είχαμε δυνατό σύνολο και αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας όπλο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μετά την ήττα στο Τσίρειο από την Πάφο, αυτό ήταν που μας πείσμωσε περισσότερο και στη συνέχεια πήραμε αυτό που θέλαμε που ήταν ο τίτλος».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Έχουμε άψογη συνεργασία, αυτός κάνει κουμάντο, είναι αρκετά αυστηρός, έχει δική του φιλοσοφία και είναι πολύ καλός προπονητής. Στα αποδυτήρια έχουμε άψογη σχέση και αυτό οφείλεται και στον προπονητή».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Είναι πάντα δίπλα μας. Μας στήριξε ατελείωτες φορές, θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εγώ προσωπικά, αλλά και από όλους τους συμπαίκτες μου».

Για τη φετινή παρουσία του και το καλύτερο γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος, πάντοτε θέλω να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα και τώρα αλλά και στο μέλλον. Το καλύτερο γκολ για μένα, ήταν αυτό επί του ΑΠΟΕΛ που άλλαξε τη ροή του αγώνα και φτάσαμε στη νίκη, το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας».

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό: «Το όνειρο κάθε Κύπριου είναι να πάει στο εξωτερικό, έτσι και το δικό μου όνειρο είναι να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να έρθει κάποια πρόταση και ν’ ανοίξω τα φτερά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, αν έρθει πρόταση θα με στηρίξει».

Για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, πάντα είναι δίπλα μου, είναι από τους καλύτερους μου φίλους».

Για το αν υπήρχαν κάποια πράγματα που στερήθηκε λόγω του ποδοσφαίρου και θα ήθελε να τα ζήσει: «Όταν είσαι παίκτης, σίγουρα στερείσαι κάποια πράγματα, όμως δεν μετανιώνω και θέλω να πω ότι δεν έχω φτάσει ακόμη το ταβάνι μου».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να περιμένει ακόμη πιο δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όλους τους στόχους την επόμενη σεζόν. Μετά το πρωτάθλημα, το πιο γλυκό είναι το δεύτερο συνεχόμενο».

Για το αν υπήρξε κάποια στιγμή που τρόμαξαν στη φετινή σεζόν: «Όταν χάσαμε από την Πάφο, ήρθαν μνήμες από το παρελθόν. Το αφήσαμε πίσω όμως, τα δώσαμε όλα μετά και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Για τον τελικό κυπέλλου Ομόνοια-Εθνικός: «Είναι ευχάριστη έκπληξη ο Εθνικός, δίκαια βρίσκεται εκεί, σίγουρα είναι μεγάλο φαβορί η Ομόνοια με τον κόσμο δίπλα της. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ για έναν τελικό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ