Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πραξιτέλης Βούρος εμφανίστηκε προ ημερών στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

 
Μία σημαντική παράμετρος της υπόθεσης (σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή) έχει να κάνει με τη μη ενεργοποίηση από πλεράς ΟΦΗ της οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο με την κρητική ομάδα, βάσει του 60% των συμμετοχών που έπρεπε να πιάσει και συμπλήρωσε (33 ματς) τη φετινή σεζόν. 

Κάτι που εφόσον πράγματι ισχύει επί της ουσίας σημαίνει πως ο Βούρος είναι ελεύθερος, την ώρα πάντως που στο Ηράκλειο παραμένουν σε συζητήσεις μαζί του  για την υπογραφή νέου συμβολαίου και την παραμονή του στο ρόστερ του ΟΦΗ.

 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του  SDNA,  ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η ομάδα των…δικών μας, Χάρη Μαυρία, Χρήστου Αλμπάνη και Τάσου Αυλωνίτη στέφθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου κι ο Βούρος είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στην καλοκαιρινή μεταγραφική ατζέντα της.

Να θυμίσουμε πως ο Βούρος αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια (2017-20) στον ΑΠΟΕΛ κι έχει…χτίσει καλό όνομα στο «νησί της Αφροδίτης», ωστόσο παραμένει ερωτηματικά κατά πόσον σε αυτό το τάιμινγκ της καριέρας του αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική επιστροφής στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

 
 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ