Η Φροζινόνε επικράτησε με 3-0 της Σαλερνιτάνα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη με τριάρα η Φροζινόνε!
Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο επικράτησε στην έδρα της με 3-0 της Σαλερνιτάνα για την 34η αγωνιστική της Serie A, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και έκανε το καθήκον της που ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας που έχει υποβιβαστεί και δεν έχει κάποιο κίνητρο.
Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 16η θέση με 31 βαθμούς και είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η, Ουντινέζε (28β.).
Η Φροζινόνε άνοιξε το σκορ στο 10' με την εκτέλεση πέναλτι του Σουλέ και στο 25' ο Μπρεσιανίνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Τζορτέα.
Η 34η αγωνιστική
Παρασκευή (26/04)
Φροζινόνε-Σαλερνιτάνα 3-0
(10' Σουλέ, 25' Μπρεσιανίνι, 85' Τζορτέα)
Σάββατο (27/04)
Λέτσε-Μόντσα (16:00)
Γιουβέντους-Μίλαν (19:00)
Λάτσιο-Βερόνα (21:45)
Κυριακή (28/04)
Ίντερ-Τορίνο (13:30)
Μπολόνια-Ουντινέζε (16:00)
Νάπολι-Ρόμα (19:00)
Αταλάντα-Έμπολι (19:00)
Φιορεντίνα-Σασουόλο (21:45)
Δευτέρα (29/04)
Τζένοα-Κάλιαρι (21:45)
Πηγή: sport-fm.gr
H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (22:00-ΡΙΚ) στο Stade de la Tuilière την Ελβετική Λωζάνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 13:06
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι με τετράμηνο δανεισμό!
06/11 @ 12:19
Ο Κώστας Φορτούνης γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Έλληνας άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Αλ-Καλίτζ που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του μήνα στη διοργάνωση.
05/11 @ 17:24
Η FA κάλεσε σε απολογία την Κρίσταλ Πάλας για ένα προσβλητικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
05/11 @ 14:39
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato, το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι το καλύτερο, καθώς η σχέση ανάμεσα σε Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να έχει διαταραχθεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται, έχουν σταματήσει να επικοινωνούν το τελευταίο διάστημα.
05/11 @ 14:31
Ο Ακίλε Πολονάρα ξύπνησε μετά από δέκα ημέρες σε κώμα και μιλάει για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
05/11 @ 11:37
Η κεφαλιά του Αλέξις ΜακΆλιστερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ, με τη νίκη να οδηγεί τους «Reds» στην έκτη θέση της League Phase του Champions League, μετά από τέσσερις αγώνες.
BEST OF THEMASPORTS