Themasports.com
24/05/22, 09:25
«Αγκάθι» το συμβόλαιο του ΒΡΑΝΙΕΣ και η προοπτική της Κύπρου που ίσως... βοηθήσει

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ, όμως η υπόθεση της αποδέσμευσής του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναφέρει η Sportday, o Βόσνιος βρίσκεται εκτός πλάνων, κυρίως λόγω των πεπραγμένων του το τελευταίο δίμηνο έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως σημειώνεται, ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε σε πρώτη φάση να τον... τσεκάρει στην προετοιμασία, όμως η απόφαση έχει παρθεί και στην ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο για την αποδέσμευση του Βράνιες.
Αυτό πάντως δεν είναι εύκολο, αφού ο έμπειρος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο (1+1) χρόνια, με αποδοχές που δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα.
Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα τονίζει ότι ίσως «παίξει» η προοπτική της Κύπρου, κάτι που θα βοηθήσει και τις σκέψεις της ΑΕΚ γύρω από το ζήτημα.
sdna.gr
Ροή Ειδήσεων
Βαθμολογίες
Ομάδα |
Αγώνες |
Βαθμολογία |
---|---|---|
Α' Όμιλος | ||
![]() ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ |
32 |
58 |
![]() ΑΕΚ |
32 |
54 |
![]() ΑΠΟΕΛ |
32 |
52 |
![]() ΑΡΗΣ |
32 |
50 |
![]() ΑΝΟΡΘΩΣΗ |
32 |
49 |
![]() ΠΑΦΟΣ |
32 |
46 |
Β' Όμιλος | ||
![]() ΟΜΟΝΟΙΑ |
32 |
50 |
![]() ΑΕΛ |
32 |
47 |
![]() ΟΛΥΜΠ. ΛΕΥΚ. |
32 |
40 |
![]() ΔΟΞΑ |
32 |
32 |
![]() ΕΘΝΙΚΟΣ Α. |
32 |
23 |
![]() ΠΑΕΕΚ |
32 |
17 |