Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η UEFA και η γαλλική Κυβέρνηση, αφού τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία ανήμερα του τελικού του Champions League στις 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, τα κύρια συνδικάτα του RATP (Régie autonomome des transports parisiens) έχουν ξεκινήσει κάλεσμα για απεργία το ερχόμενο Σάββατο (28 Μαΐου).

Όπως αναφέρει η «Équipe», αναφέρεται έλλειψη προσωπικού μεταξύ των οδηγών και επελέγη το Σάββατο για την κινητοποίηση, προκειμένου να «υπάρξει ισχυρός αντίκτυπος».

Έτσι σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, την Τρίτη (24/5) αναμένεται συνάντηση της Κυβέρνησης με τα συνδικάτα, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλιβερό ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα έκανε ρατσιστικές χειρονομίες στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν-ThemaSports
11/04 @ 08:14

Θλιβερό ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα έκανε ρατσιστικές χειρονομίες στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει βίντεο από το Παρκ ντε Πρενς, στο οποίο διακρίνεται ένας νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς εκείνους της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έπαιξε με τη... «φωτιά» η Ατλέτικο και άφησε ανοικτή τη ρεβάνς της Βεστφαλίας!-ThemaSports
11/04 @ 00:04

Έπαιξε με τη... «φωτιά» η Ατλέτικο και άφησε ανοικτή τη ρεβάνς της Βεστφαλίας!

Η Αλτέτικο επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ στην Μαδρίτη, όμως το γκολ των Γερμανών στο φινάλε (2-1) τους κρατά στο κόλπο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Μπάρτσα από τα παλιά, άλωσε το Παρίσι με μαέστρο Τσάβι και βλέπει τετράδα!-ThemaSports
10/04 @ 23:52

Μπάρτσα από τα παλιά, άλωσε το Παρίσι με μαέστρο Τσάβι και βλέπει τετράδα!

Δεν θέλαμε να τελειώσει η «γιγαντομαχία» της Παρί με την Μπαρτσελόνα που ολοκληρώθηκε με 2-3 υπέρ των «μπλαουγκράνα» που έκαναν ανατροπή στην ανατροπή, πήραν τη νίκη και υποχρέωσαν την παρέα του Μπαπέ στην πρώτη της ήττα μετά από 27 ματς με αποτέλεσμα να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Απίστευτοι φίλοι της Άρσεναλ «τρόλαραν» τον Κέιν: «Ο Τσάκα είναι στην κορυφή της Bundesliga»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/04 @ 17:17

Απίστευτοι φίλοι της Άρσεναλ «τρόλαραν» τον Κέιν: «Ο Τσάκα είναι στην κορυφή της Bundesliga»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι της Άρσεναλ δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν τον Χάρι Κέιν τραγουδώντας μπροστά του σύνθημα για τον Γκράνιτ Τσάκα και το διαφαινόμενο πρωτάθλημα της Λεβερκούζεν.

Champions League: Συνέχεια στα προημιτελικά με Ατλέτικο-Ντόρτμουντ και Παρί-Μπαρτσελόνα-ThemaSports
10/04 @ 09:52

Champions League: Συνέχεια στα προημιτελικά με Ατλέτικο-Ντόρτμουντ και Παρί-Μπαρτσελόνα

Με... αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη (10/04), καθώς μετά τις ματσάρες Ρεάλ-Σίτι και Άρσεναλ-Μπάγερν, οι υπόλοιπες 4 ομάδες ρίχνονται στη μάχη.

Γλίτωσε «καραμπινάτο» πέναλτι για αδιανόητη γκάφα του Γκάμπριελ η Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/04 @ 09:03

Γλίτωσε «καραμπινάτο» πέναλτι για αδιανόητη γκάφα του Γκάμπριελ η Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Άρσεναλ και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Έμιρεϊτς» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League και έτσι τα πάντα θα κριθούν στη Γερμανία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ