Ο ΑΠΟΕΛ έχασε για δεύτερη φορά με βαρύ σκορ στην Πάφο φέτος και έχασε στο νήμα την δεύτερη θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι γαλαζοκίτρινοι ήθελαν μόνο νίκη για να παραμείνουν 2οι όμως η αδιάφορη Πάφος τους χάλασε τα σχέδια επικρατώντας με 3-1. Σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα οι γαλαζοκίτρινοι έπεσαν στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ και η ομάδα της Λάρνακας πάει στα... αστέρια ως δεύτερη.
Ήταν 21 Αυγούστου 2021 όταν ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε γερό χαστούκι στην 1η αγωνιστική από την Πάφος FC με 4-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης», ένα αποτέλεσμα που σόκαρε τότε το γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα.
Εννέα μήνες μετά η Παφιακή ομάδα σόκαρε ξανά τον ΑΠΟΕΛ και του έφραξε το δρόμο προς τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ!
Από τις αρχές του… θέρους (καλοκαιρινής περιόδου) πάει κι έρχεται το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, ότι απασχολεί το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Όχι μέσα από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά από «όργιο» φημών στα στέκια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 21:05
Μπορεί να συμπλήρωσε τα 38 του χρόνια ο Ελ Αραμπί, αλλά παραμένει ακόμα ένα δυνατό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι, το οποίο δεν αφήνει ασυγκίνητο ομάδες, κυρίως από την Ελλάδα που γνωρίζουν από... πρώτο χέρι τις ικανότητες του στο σκοράρισμα, από την πενταετή (2019-2024) παρουσία του στον Ολυμπιακό.
06/07 @ 19:05
Στην Κύπρο για διακοπές βρίσκεται ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον Αλμέιδα!
06/07 @ 17:32
Σημερινό (06/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι ο 25χρονος Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρθηκε και ο ΑΠΟΕΛ του Πάμπλο Γκαρσία, δίνει τη δεδομένη στιγμή, προβάδισμα στον Άρη Θεσσαλονίκης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
05/07 @ 21:01
Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει αρκετές κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας περιόδου και μπροστάρης είναι ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία
04/07 @ 12:39
Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα ο Μάγιερ.
04/07 @ 09:06
Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!
BEST OF THEMASPORTS