Διαβάστε τις δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο για τον μεγάλο τελικο της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οριστικά εκτός τελικού της Ευρωλίγκας είναι ο Ουίλιαμς-Γκος όπως έκανε γνωστό ο Πάμπλο Λάσο στην συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της Ρεάλ, μένοντας στα αγωνιστικά ενόψει του ματς άφησε μια πιθανότητα να μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον Ερτέλ.

«Μεγάλο ματς. Είναι ο τελικός, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Περιμένω ένα σπουδαίο ματς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον Ουίλιαμς - Γκος:

«Το να χάνεις τον Νάιτζελ τόσο νωρίς στο ματς είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε τόσο πολύ το πλάνο μας, γιατί κάποιοι άλλοι βγήκαν μπροστά και κάλυψαν το κενό του. Είναι σίγουρα εκτός μάχης για αύριο, θα δούμε στην Μαδρίτη πόσο μεγάλη είναι η ζημιά. Δεν υπάρχουν μυστικά για τον Εργκίν!».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν και την αμφισβήτηση που είχε ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες. Όλοι είχαμε προβλήματα. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Θα ήθελα να είναι! Θα ήθελα να εξελιχθούν όλα όπως το υπολογίζω. Όλα αλλάζουν όμως. Τώρα είμαι καλά, είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είχαμε προβλήματα, προφανώς. Ποια ομάδα δεν έχει προβλήματα; Πώς γίνεται να μην έχεις προβλήματα με τόσα ματς, τόσους τραυματισμούς; Είναι η πραγματικότητα».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!-ThemaSports
01/10 @ 22:55

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!

H AEK παρουσιάστηκε σοβαρή στην πρεμιέρα του BCL και κέρδισε την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-71. Οργιαστική εμφάνιση του Πρέντις Χαμπ με 28 πόντους και 7/12 τρίποντα!

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»-ThemaSports
30/09 @ 01:00

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»

Διαβάστε τις δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα τους με σκορ 86-85 επί του Παναθηναϊκού.

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/09 @ 23:10

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Βεζένκοφ να παίρνει από τον χέρι τον Ολυμπιακό βάζοντας 10 πόντους στο τελευταίο 4ολεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (85-86) και κατέκτησαν το Super Cup!

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»-ThemaSports
28/09 @ 15:27

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την τιμωρία που τον απέτρεψε από το να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αλλά και για την τροποποίηση που περιμένει να δει στον σχετικό νόμο.

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
26/09 @ 19:27

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε στα social media ένα βίντεο όπου αναδεικνύεται πώς το φετινό «Π. Γιαννακόπουλος» ξεπέρασε τα σύνορα και έγινε viral στο εξωτερικό, πέρα από την Ελλάδα.

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!-ThemaSports
25/09 @ 15:23

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν στον αγώνα του Παναθηναϊκό AKTOR με την Γαλατάσαραϊ είχε ως αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να ανακοινώσει ότι δεν θα στείλει παίκτη της στην εθνική Τουρκίας όσο βρίσκεται στον πάγκο της ο τεχνικός των "πρασίνων".

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ