Μέχρι και η δημοτική αρχή του Βελιγραδίου θα είναι με τον Ολυμπιακό στο Final Four, με τον αντιδήμαρχο να τραγουδάει το: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα στο… κόκκινο στο Βελιγράδι!
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει μόνο την στήριξη χιλιάδων φίλων του στο Final Four, καθώς στο πλευρό του θα είναι μέχρι και η… δημοτική αρχή της πρωτεύουσας της Σερβίας!
Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Γκόραν Βέσιτς μπήκε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια στην «Σταρκ Αρένα» και άρχισε να τραγουδάει: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!».
«Είμαστε εδώ, στο γήπεδο του Βελιγραδίου και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Final 4. Είμαστε στα αποδυτήρια, δεν είναι μυστικό ότι υποστηρίζω τον Ολυμπιακό! Ας δούμε πως είναι τα αποδυτήριά τους. Λοιπόν, αυτά είναι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Όλα είναι τακτοποιημένα, επομένως… Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!», ανέφερε στο ποστάρισμά του ο αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου!
sport-fm.gr
Η Πάφος κοντράρεται απόψε (19:45) με την Καϊράτ στο «Almaty Ortalyk Stadion» για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 00:13
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, η Χάποελ Τελ Αβίβ λύγισε με σκορ 89-88 την Παρί στο Παρίσι και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό!
18/10 @ 00:12
Η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-79, με τον Γουάσινγκτον να σκοράρει τα κρίσιμα καλάθια στο φινάλε!
17/10 @ 23:20
Μετά τη νίκη του επί της Εφές, ο Παναθηναϊκός έμεινε προσωρινά μόνος του στην κορυφή της Ευρωλίγκας, περιμένοντας να μάθει τον... συγκάτοικό του από το Παρί-Χάποελ.
17/10 @ 22:50
Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα επί της Εφές στην Πόλη και πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 95-81, φεύγοντας με τεράστιο «διπλό» από μία πολύ δύσκολη έδρα!
17/10 @ 22:01
Μεγάλη ατυχία για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε κλαίγοντας από την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό.
17/10 @ 14:47
Τι αναφέρει η τραυματιοφορές που καταγγέλλει επίθεση από τον Λούκα Βιλντόσα και τη σύζυγό του.
BEST OF THEMASPORTS