Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για άλλη μία φορά για την αγάπη του στη μαριχουάνα και τις ευεργετικές της ιδιότητες, παρομοιάζοντας το χόρτο με ένα ποτήρι κρασί.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι γνωστό ότι αγαπάει τη μαριχουάνα και πολλές φορές έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της χρήσης της, τονίζοντας τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Μάλιστα, έχει γίνει επενδυτής στον τομέα (στην εταιρεία Weedmaps), προκειμένου να υπερασπιστεί τη χρήση της. Τώρα, ο σταρ των Νετς, που αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο της Ανατολής, ήταν καλεσμένος στη σειρά του Netflix, «My next guest needs no introduction» και παρουσιαστή τον Ντέιβιντ Λέτερμαν, η οποία θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Στη συνέντευξη, λοιπόν, τονίζει ότι δεν μεγάλωσε καπνίζοντας μαριχουάνα, αλλά τη δοκίμασε πρώτη φορά στα 22 του χρόνια. Είπε, δε, συγκεκριμένα: «Mε το να καπνίζω χόρτο, καθαρίζει λίγο όλα τα πράγματα, που μπερδεύουν τον εγκέφαλο του. Σε τακτοποιεί κατά κάποιο τρόπο. Είναι σαν να πίνεις ένα ποτήρι κρασί».

Υπέρ του χόρτου, θυμίζουμε, είχε ταχθεί πρόσφατα και ο Τζέι Αρ Σμιθ, λέγοντας: «Καπνίζαμε συνέχεια χόρτο στη φούσκα, σε βοηθά πνευματικά και σωματικά».



 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 20:23

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τηλεφώνησε προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τις απειλές που δέχτηκε!

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!-ThemaSports
26/04 @ 10:26

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εξαιρετικός ΚΑΙ στα δύο πρώτα ματς της σειράς των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι.

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 08:48

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR το έζησε έντονα από την αρχή μέχρι το τέλος και τη νίκη των πράσινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ