ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο 15χρονος Στυλιανού υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο - Το προφίλ του
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 15χρονο τερματοφύλακα Ορέστη Στυλιανού για πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο.



14:00
ATP 250 - KITZBUHEL (FINAL) (Z)
Cytavision Sports 8HD
14:30
Τένις: WTA 250 2026 (Ζ)
Novasports 6
19:00
UFC - FIGHT NIGHT 18 - Abu Dhabi (UAE) (Z)
Cytavision Sports 7HD
19:30
ATP 250 - ESTORIL (SF 1) (Z)
Cytavision Sports 5HD
21:30
ATP 250 - ESTORIL (SF 2) (Z)
Cytavision Sports 5HD
Ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα στο Καζακστάν με την Καϊράτ.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 15χρονο τερματοφύλακα Ορέστη Στυλιανού για πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο.
Το όνομα του Νικόλα Παναγιώτου εξακολουθεί να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού, με το ενδιαφέρον από την Ιταλία να υφίσταται και να παρουσιάζει νέα εξέλιξη.
Ο παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Χαρίτου μίλησε στον Super Sport FM για τη νίκη των πρασίνων επί της Καϊράτ.
Ο Φαμπιάνο απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάστανο ο προπονητής του στη Βερόνα, Μάρκο Μπαρόνι.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στην Καϊράτ, όμως πέρα από το αποτέλεσμα, αυτό που άφησε ως παρακαταθήκη ήταν η συνολική της εικόνα. Για πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι, με ξεκάθαρο πλάνο και αρκετά καλή φυσική κατάσταση, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ήδη στα μέσα της αγωνιστικής της περιόδου.
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ρωτήθηκε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα με την Καϊράτ, για την κατάσταση του Οντουμπάτζο και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους Καζάκους.
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Καϊράτ για τον Β' προκριματικό του Champions League, ο προπονητής των Καζάκων, Ραφαέλ Ουραζμπαχτίν.
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Καϊράτ Αλμάτι, για τον Β' προκριματικό του Champions League.