Στον αγώνα σταθερού στόχου για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη» • Στους έφηβους κέρδισε ο Χάρης Χαρή, στις γυναίκες η Μαριλένα Κωνσταντίνου, στους παίδες ο Αχιλλέας Σοφοκλέους και στις κορασίδες η Κατερίνα Χαρή

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΑΜ Ανδρέας Χαραλάμπους και η νεάνιδα πρωταθλήτρια της ΣΚΟΛΕΥ Κωνσταντίνα Μαρκίδου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στον πρωταθληματικό αγώνα για το αεροβόλο τουφέκι, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου. Ο αγώνας, που ήταν για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη», έγινε στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά με διοργανωτή τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και τον αθλοθέτη την εταιρία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ WI-NET. 

Στη γενική κατάταξη ανδρών εφήβων, ο Ανδρέας Χαραλάμπους έκοψε πρώτος το «νήμα» με 615.3, ενώ δεύτερος κατετάγη ο νικητής των εφήβων Χάρης Χαρή της ΣΚΟΛΕΥ με 612.5. Στην κατάταξη γυναικών νεανίδων, πρώτευσε η νεαρή Κωνσταντίνα Μαρκίδου με 610.8, ενώ η νικήτρια των γυναικών Μαριλένα Κωνσταντίνου τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 609.1. Στις άλλες κατηγορίες, ο Αχιλλέας Σοφοκλέους της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στους παίδες με 592.8, η Κατερίνα Χαρή της ίδιας οργάνωσης στις κορασίδες με 603.8, ενώ στις μικρότερες ηλικίες, ο Γεώργιος Καραπίττας της ΣΚΟΛΑΡ πρώτευσε στους παίδες με σταντ μ384.2, η Θέα Φράγκου της ΣΚΟΛΕΥ στις κορασίδες με σταντ με 400.3, ο Νέστορας Μιχαήλ (ΣΚΟΛΕΥ) στο αεροβόλο τουφέκι παμπαίδων με 368.8 και η Σάββια Χριστοδούλου (ΣΚΟΛΑΡ) στις παγκορασίδες με 390.2.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
10/03 @ 16:40

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Την 5η θέση στη Σφυροβολία κάτω των 23 ετών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, κατέλαβε το πρωί της Κυριακής (10/3/24) η Βαλεντινα Σάββα, έχοντας ως καλύτερη βολή της την έκτη στα 64,55μ.

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε  υποστηρικτές και  συνοδοιπόρους-ThemaSports
05/02 @ 09:32

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις τελευταίους δημάρχους της Λευκωσίας, στον Μέγα Χορηγό Μάριο Καποδίστρια και σε τέσσερις βετεράνους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου.

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας-ThemaSports
09/07 @ 16:21

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, οι διοργανωτές του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
28/06 @ 14:54

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το απόλυτο 50/50(!), ο σκοπευτής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου κέρδισε τον τέταρτο αγώνα του φετινού 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας και συνέβαλε ουσιαστικά και στη νίκη της ομάδας του Συλλόγου του, που επικράτησε στην ομαδική κατάταξη με 138/150, έναντι 137/150 της ομάδας του «Αετού» Πλατανιστάσας και 132/150 της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Το απόλυτο 50/50 πέτυχε και ο νικητής των βετεράνων σκοπευτών Χρίστος Παρασκευαΐδης.

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!-ThemaSports
20/06 @ 13:51

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!

Με αφορμή προσωπικές ίντρικες και αντιπαραθέσεις στα ΜΚΔ

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»-ThemaSports
14/06 @ 11:56

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»

Στον αγώνα σκητ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη Περικλή Τάνου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ