Στο τιμόνι του Παναθηναϊκού παραμένει η Ελένη Καπογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μένει στον Παναθηναϊκό η Ελένη Καπογιάννη.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 52χρονη προπονήτρια, η οποία βρίσκεται στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ανακοίνωσε το «τριφύλλι», την επομένη της απώλειας του πρωταθλήματος. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη και τη στήριξη στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ», επεσήμανε η Ελένη Καπογιάννη, η οποία βρίσκεται στον «πράσινο» πάγκο από τον Νοέμβριο του 2019.

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας.

Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ.

Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι και την Όλγα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω
».

 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...-ThemaSports
04/05 @ 16:19

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...

Όταν ο Άρης επικράτησε της Πρόκομ στον τελικό του Champions Cup με 84-83 και κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί-ThemaSports
04/05 @ 23:36

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί

Στις 4 Μαΐου του 1980 η εθνική ομάδα του Ρίτσαρντ Ντουξάιρ φωτογραφίζεται στην πόρτα του αεροσκάφους που θα τους μεταφέρει στο Βεβέ της Ελβετίας για το προκριματικό τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες-ThemaSports
04/05 @ 20:45

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες

Τη δεκαετία του 80 τρία πράγματα χαρακτήριζαν την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ